Survivor'da kim elendi? İşte survivor'da adaya veda eden isim

Güncelleme Tarihi:

Survivorda kim elendi İşte survivorda adaya veda eden isim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 00:16

Survivor'da bu hafta kim elendi sorusu sevilen programın takipçileri tarafından oldukça merak konusu oldu. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken oynanan dokunulmazlık oyunları ve ödül oyunları nefes kesiyor. Yarışmada zaman ilerledikçe ödül oyunlarının kalitesi de artıyor. Bu hafta 2 dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler takımı, eleme konseyine 3 aday çıkartmıştı. Peki, survivor'da adaya veda eden isim kim oldu?

Haberin Devamı

Survivor 2017'de adaya veda eden isim oynanan dokunulmazlık oyunlarının ardından belli oldu. Ekranların herkes tarafından büyük ilgi toplayan yarışması survivor'da nefes kesen mücadeleler devam ediyor. Ünlüler takımı ödül oyunlarında gösterdikleri başarıları dokunulmazlık oyunlarında gösteremiyor ve adaya bir bir veda ediyorlar. Bu hafta da ünlüler takımından bir kişi survivor'a veda etti. Peki, survivor'da kim elendi? İşte, survivor'da adaya veda eden isim.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ

Survivor 2017'de kim elendi sorusu bu akşam gerçekleşen ada konseyinde belli oldu. Merakla beklenen Survivor'da kim elendi sorununun yanıtını Acun Ilıcalı, SMS sonuçlarına göre açıkladı. Ünlüler takımı bu haftaya oldukça kötü başlamışlardı. Yaşanan kavgalar ada hayatını oldukça etkilemeye başladı. Bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarında ünlüler takımı oynanan 2 dokunulmazlık oyununu da kaybetmişti. Bunun üzerine gerçekleşen ada konseyinde ilk aday Sabriye Şengül olmuştu. Furkan Kızılay'ın bireysel dokunulmazlığı kazanmasıyla birlikte ikinci adayı söyleme hakkı doğmuştu. Bunun üzerine Furkan Kızılay, Şahika Ercümen'in adını vermişti. Kaybedilen son dokunulmazlığın ardından ise Sema Apak takım kararıyla üçüncü aday olmuştu. Bu akşam gerçekleşen halk oylamasıyla ünlüler takımına veda eden isim belli oldu. Bu hafta adaya veda eden isim Şahika Ercümen oldu.

Haberin Devamı

Survivorda kim elendi İşte survivorda adaya veda eden isim

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor 2017'de bu hafta oynanan ödül oyununda iki takım yarışmacıları da kıran kırana mücadele ettiler. Ünlüler ve gönüllüler takımı Alp Kırşan'ın ödülü açıklamasının ardından adeta şoke oldular. Ödül ağzına kadar tıka basa dolu bir buzdolabıydı. Oyunun ilk etabında ünlüler takımı 5-0'lık bir performansla durumu 1-0'a getirdi. İkinci turda da ünlüler takımının rüzgarı esti. Ünlüler takımı böylece lezzetli yiyeceklerin sahibi oldular.

BUZDOLABI ÖDÜLÜ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Dün akşamın ödülü içi tamamen dolu bir buzdolabı olunca yarışmacıların oyuna olan motivasyonu iki kat arttı. Buzdolabı ödülünün sahibi olmak iki takımda oyuna hırsla gelirken, ünlüler takımı rakibine ciddi bir fark attı. Toplamda 10'a 3'lük skorla galip gelen ünlüler takımı buzdolabı ödülünün de sahibi oldu. Buzdolabı kazanan takımın 48 boyunca barakasında kalacak ve yarışmacılar istediği gibi bu ödülden faydalanabileceklerdi.

Haberin Devamı

SERHAT, FURKAN'A BOZULDU

Ada konseyinde Serhat, Furkan'ın onun adını yazdığını öğrenince büyük hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. Bunun üzerine Furkan, 'bundan sonra tek tabancayım' diyerek tavrını ortaya koydu. Ünlüler takımının en iyi geçinen yarışmacıları son dokunulmazlık oyununda birbirlerinin adını yazmak zorunda kalınca dengeler bozulmuştu.

SEMA 'BEN ÜNLÜ MÜNLÜ DEĞİLİM'

Adının konseyde çıkmasının ardından bir açıklama yapan Sema, 'hakkımda hayırlısı olsun, gerçekten ne sonuç çıkacak merak ediyorum. Siz Olimpiyat sporlarına değerlerine verdiğiniz için buradayım yoksa ünlü münlü değilim. Evde temizlik yapan normal bir ev hanımıyım. Çok merak ediyorum burada bir kitle oluşturabildim mi?, Zaten beni destekleyen bir kitle yoksa çok büyük bir hata yapmışımdır ve burda durmanın anlamısız olduğu ortaya çıkar.' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!