Survivor 2018'de dün akşam kim elendi? Turabi Adem tartışması damga vurdu

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2018de dün akşam kim elendi Turabi Adem tartışması damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2018 00:16

Survivor' son bölümü ilginç olaylara sahne oldu. Eleme adayları arasından bir kişi veda ederken, geceye damga vuran olay Turabi Adem kavgası oldu. Acun Ilıcalı'nın ada konseyinde her iki tarafı net bir dille uyardığı olay, All Star takımında gerilime neden oldu. Peki, Survivor'da dün akşam yayınlanan son bölümde kim elendi? İşte, Adem Turabi kavgası hakkında bazı detaylar ve eleme hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Survivor yarışmasında dün akşam heyecan dolu oyunların ardından ada konseyi elenecek yarışmacıyı öğrenmek için toplandı. İzleyicilerden gelen SMS oylarıyla elenen ismin belirlendiği yarışmada arkadaşları tarafından çıkan 3 aday potada elenme stresi yaşadı. Peki Survivor 2018'de dün akşam kim elendi?

Survivor'da ödül oyunlarının heyecanı ve kalitesi artmaya devam ederken, gerçekleşen vedalarda üzücü sahnelere sebep oluyor. Survivor'da son dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımından bir kişinin adaya veda edeceği garantilenmişti. Halk tarafından gerçekleşen SMS oylamasıyla birlikte gönüllüler takımından adaya veda eden isim belli oldu.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da bu hafta yaşanan eleme gecesiyle birlikte gönüllüler takımından adaya veda eden isim belli oldu. Oynanan dokunulmazlık oyunlarında şanssızlıklarını sürdüren gönüllüler takımı arkadaşlarından 3 ismi eleme adayı olarak belirlemek zorunda kalmıştı. Eleme potasına giren İpek, Birsen ve Ramazan arasında halk oylamasıyla gerçekleşti. Gelen SMS sonuçlarının ardından adaya veda eden isim gönüllüler takımından İpek Yaşar oldu.

Haberin Devamı

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor'da ödül oyunlarının kalitesi artmaya devam ederken, oyun alanındaki hırsta artıyor. Karnı oldukça aç olan ünlüler ve gönüllüler takımı arasında kıyasıya rekabet sürüyor. Oynanan ödül oyununda 2 ödül olduğunu açıklayan Acun Ilıcalı iki takım yarışmacılarını da meraklandırdı. Ödül hem sucuk ekmek hem de kazanan takım Yunanistan takımıyla karşılaşacaktı. Son ana kadar süren yarışın kazananı ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımı Yunanistan takımının karşısına
çıkma fırsatını yakaladı.

TÜRKİYE-YUNANİSTAN MAÇI NEFES KESTİ

Türkiye-Yunanistan maçı Milli duyguları kabartan bir maça sahne oldu. Ünlüler takımı yarışmacıları ödül oyununu kazanan Yunanistan takımının karşısına çıkma fırsatını yakalamıştı. Oldukça zorlu olan parkurda Türkiye'yi temsil eden ünlüler takımı maça kötü başladı ve 3-0 geriye düştü. Geriden gelerek hırs yapan Türkiye skoru 5-5'e getirdi. Son ana kadar kıyasıya süren rekabette Türkiye-Yunanistan maçını kazanan takım Türkiye oldu.

Haberin Devamı

Survivor 2018de dün akşam kim elendi Turabi Adem tartışması damga vurdu

TÜRKİYE - YUNANİSTAN KARŞILAŞMASINDA TURABİ ADEM KAVGASI

Türkiye-Yunanistan karşılaşmasının ardından Adem ve Turabi'nin çok ciddi bir kavganın içine girmesinin ardından Acun Ilıcalı konseyde bu konuyu da dile getirdi. İki ismin daha sakin olduğu dakikalarda yaptıklarının yanlış olduğunu anlatmaları ve karşılıklı özür diler nitelikte konuşmalarıyla kriz tatlıya bağlandı.

Turabi: Öncelikle kız kardeşlerimden özür diliyorum, benim için oldu bitti bir daha olmaz.

Adem: Öyle güzel mutlu bir galibiyetin ardından böyle bir şey yaşanmasını istemem bazen uğursuzluk istenmeyen anda gelir çatar. Suçlu suçsuz aramıyorum. Bundan sonra biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor. Bunu da öğrenmiş olduk. Kadın yarışmacılarımıza karşı biraz agresif olduk, korkmalarına neden olduk, inşallah bir daha böyle bir şey yaşanmaz.

Haberin Devamı

Acun: All Star takımına bir yarışmacı gelecek. Yarın oyuna dahil olacak. Bu isim Berna. Sahranın yüzünde güller açıyor şuan. Çok heyecanlı bir sezona başladık. All Star sendeledi ama yıkılmadı. Yunan oyununu verseniz çok üzülürdüm. Performans listesini açıklayacağım. Dört kişi ödül alacak. Erkeklerde en iyiler: Hilmicem, Mustafa Kemal. Kadınlarda: Funda, Damla. Ödül enerji için gronola ve yoğurt kazandı.

Survivor 2018de dün akşam kim elendi Turabi Adem tartışması damga vurdu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!