Survivor'da eleme adayları kimler oldu? Dokunulmazlığı kim kazandı?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda eleme adayları kimler oldu Dokunulmazlığı kim kazandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2019 00:04

Türkiye - Yunanistan formatı ile TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan macera dolu Survivor'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmanın 47. bölümünde iletişim oyununda ise kadınlar ve erkekler ayrı ayrı yarıştı. Survivor'un yayınlanan son bölümünde gerilim ve macera eksik olmazken, izleyicilerin yine nefesleri kesildi. İşte, Survivor 2019'un 14 Nisan'da ekranlara gelen 47. bölümünde haftanın ilk eleme adayı ve iletişim ve dokunulmazlık oyununu kazananları...

Haberin Devamı

TV8 ekranlarında ilgiyle takip takip edilen yarışma programı Survivor 2019'da büyük finale doğru geri sayım heyecanı başladı. Her hafta bir yarışmacının Dominik adasına veda ettiği Survivor'un 14 Nisan'da ekranlara gelen 47. bölümünde dokunulmazlık ve iletişim ödülü heyecanı yaşandı. Gecenin sonunda ise haftanın eleme adayları belli oldu. İşte, Survivor Türkiye - Yunanistan'ın 47. bölümünde eleme potasına giren isim ve dokunulmazlık ödülünü kazanan yarışmacı...

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 2019'un 47. bölümünde yarışmacılar Dominik'e veda etmesini istedikleri adayı belirledi. Ada konseyi, bu hafta Yunan yarışmacılardan Survivor'a veda edecek ismi oyladı. Survivor Türkiye Yunanistan'da bu hafta ilk eleme adayı beyaz takımdan Tony oldu. İkinci eleme adayı ise Kyriakos oldu. 

Haberin Devamı

İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİMLER KAZANDI?

Survivor Türkiye - Yunanistan'ın 47 bölümünde iletişim ödülü heyecanı yaşandı. İletişim oyununda kadınlar ve erkekler ayrı ayrı yarıştı. İletişim oyununu erkeklerde Yusuf, kadınlarda ise Seda oldu. Yusuf ve Seda, Hikmet, Sabriye ve Atakan'ı ödüle götürdü. Yakınları ile teknoloji evinde görüşen yarışmacılar, Dominik'te moral depoladı.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNUN KAZANANLARI

Survivor 2019'un 14 Nisan'da yayınlanan 47. bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor'da büyük finale doğru rekabet ve yarışmacılar arasında gerilim artarken, dokunulmazlık ödülü için yarışmacılar yine parkurda ter döktü. Yarışmacıların siyah ve beyaz takım olarak ayrı ayrı yarıştığı dokunulmazlık ödülünün kazananı siyah takım oldu.

HAFTANIN İLK DOKUNULMAZLIK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANMIŞTI?

Yarışma programı Survivor'da bu akşam Türk ve Yunan takımları haftanın birinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Oldukça zorlu bir parkurda kıyasıya mücadeleye sahne olan oyununun sonunda dokunulmazlığı 10'a 5 siyah takım kazandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!