Survivor'da son bölümde ödül oyununu kim kazandı? İşte, dün akşam ödül oyununda yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Survivorda son bölümde ödül oyununu kim kazandı İşte, dün akşam ödül oyununda yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2017 10:51

Survivor'da dün akşam ödül oyununda yaşanan heyecan, yarışmanın son bölümünü izleyemeyen tutkunlar tarafından soruşturulmaya başlandı. Ödülü kazanabilmek için kıran kırana mücadele veren ünlüler ve gönüllüler takımı, Survivor'da 24 Nisan Pazartesi akşamı ağzına kadar dolu bir buzdolabından istedikleri kadar şeyi alıp yeme hakkında sahip olacak olan takım, sağlam enerji depoladı. İşte, Survivor'da dün akşam ekrana gelen olaylar ve detayları

Haberin Devamı

Survivor'da bu akşam oynanan ödül oyununda iki takım yarışmacıları da nefes kesen dakikalar yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam mükemmel bir ödül için yarıştılar. İki takım yarışmacıları da ödülü alabilmek adına zorlu parkurda mücadele ettiler. Alp Kırşan ödülü açıkladığı an da iki takım yarışmacılarının da ağzı açık kaldı. Artık Survivor'da son dönemlere girilirken ödüllerin kalitesi de artıyor. Peki, Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte, Survivor'da bu haftanın eleme adayları sizlerle.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor 2017'de bu akşam oynanan ödül oyununda iki takım yarışmacıları da kıran kırana mücadele ettiler. Ünlüler ve gönüllüler takımı Alp Kırşan'ın ödülü açıklamasının ardından adeta şoke oldular. Ödül ağzına kadar tıka basa dolu bir buzdolabıydı. Oyunun ilk etabında ünlüler takımı 5-0'lık bir performansla durumu 1-0'a getirdi. İkinci turda da ünlüler takımının rüzgarı esti. Ünlüler takımı böylece lezzetli yiyeceklerin sahibi oldular. 

Haberin Devamı

BUZDOLABI ÖDÜLÜ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Dün akşamın ödülü içi tamamen dolu bir buzdolabı olunca yarışmacıların oyuna olan motivasyonu iki kat arttı. Buzdolabı ödülünün sahibi olmak iki takımda oyuna hırsla gelirken, ünlüler takımı rakibine ciddi bir fark attı. Toplamda 10'a 3'lük skorla galip gelen ünlüler takımı buzdolabı ödülünün de sahibi oldu. Buzdolabı kazanan takımın 48 boyunca barakasında kalacak ve yarışmacılar istediği gibi bu ödülden faydalanabileceklerdi. 

Survivorda son bölümde ödül oyununu kim kazandı İşte, dün akşam ödül oyununda yaşananlar

ADEM BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞIN SAHİBİ OLDU

Adem bireysel dokunulmazlığı kazanınca ünlülerde tam anlamıyla bir kaos ortamı yaşandı. Serhat, İlhan, Furkan ve Sema dörtlüsü ilk defa birbirlerini yazmak zorunda kaldı. Bu aşamada tercih yaparken oldukça zorlanan yarışmacılar ada hayatında en yakın oldukları arkadaşlarını yazmak zorunda kaldı.

SERHAT, FURKAN'A BOZULDU

Ada konseyinde Serhat, Furkan'ın onun adını yazdığını öğrenince büyük hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. Bunun üzerine Furkan, 'bundan sonra tek tabancayım' diyerek tavrını ortaya koydu. Ünlüler takımının en iyi geçinen yarışmacıları son dokunulmazlık oyununda birbirlerinin adını yazmak zorunda kalınca dengeler bozulmuştu. Bunun üzerine takım içinde bu akşam neler konuşulduğu merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

SEMA 'BEN ÜNLÜ MÜNLÜ DEĞİLİM'

Adının konseyde çıkmasının ardından bir açıklama yapan Sema, 'hakkımda hayırlısı olsun, gerçekten ne sonuç çıkacak merak ediyorum. Siz Olimpiyat sporlarına değerlerine verdiğiniz için buradayım yoksa ünlü münlü değilim. Evde temizlik yapan normal bir ev hanımıyım. Çok merak ediyorum burada bir kitle oluşturabildim mi?, Zaten beni destekleyen bir kitle yoksa çok büyük bir hata yapmışımdır ve burda durmanın anlamısız olduğu ortaya çıkar.' dedi

KENDİ BRANŞLARINDA ÜNLÜ İSİMLER

Acun Ilıcalı, Sema'nın açıklamasının ardından ünlüler-gönüllüler takım seçimine açıklık getirerek şunları söyledi; 'Sema'nın açtığı konu çok yerinde oldu. Bu vesile ile bende ünlüler-gönüllüler takım seçimini bir kez daha anlatayım. Ünlüler diyerek kurduğumuz takım kendi branşlarında ünlü olan isimlerden ortaya çıkıyor. Örneğin bu yarışmadan önce Adem'i herkes tanımıyordu fakat boksla ilgilnen, bu spora ilgi duyan insanlar Adem'i mutlaka tanır. İlhan ve Serhat ülkemizde futbol çok popüler olduğu için tanınan isimler. Yoksa ünlüler diye televizyona çıkan kişiler aklımıza gelmesin. Kendi branşında ünlü olan isimleri toplamaya çalıştığımız bir kadro kuruyoruz.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!