Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda ödül oyununu kim kazandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2017 08:05

Survivor'da dün akşam kıyası bir rekabetin ardından ödül oyununu uzun zamandır oyun kazanamayan gönüllüler takımı kazandı. Büyük moral bozukluğu ile haftayı kapatan gönüllüler takımı ödülün sahibi olup biraz olsun kendilerine geldiler..

Haberin Devamı

Yorucu konsey ve eleme potası tartışmalarının ardından gönüllüler takımı dün akşam çıktığı ödül oyununu kazanmasını bildi. Ünlüler takımında sert tartışmaların yaşandığı oyunda gönüllüler takımı seti 2-0 kazanarak uzun sürenin ardından ödül kazanmanın mutluluğunu yaşadılar. 

Yiyecek olarak lahmacun ve ayran ödülü kazanan gönüllüler takımı aynı zamanda kısa bir seyehat yapma fırsatıda buldu.

SERHAT AKIN VE FURKAN BİRBİRİNE GİRDİ

Survivor'ın dün akşamki ödül oyunun da nefes kesen mücadelenin ardından kaybedilen bir oyun Serhat ve Furkan arasında tartışmaya sebep oldu. Atışta başarısız olan Furkan'a nasıl atması gerektiğini anlatan Serhat, Furkan'ın tepkisi ile karşılaşınca tartışma büyüdü. 'Bu saatten sonra sana hiç bir şey demem' diyerek Furkan'a tepkisini dile getiren Serhat sakinleştirilemedi. Buna karşın Furkan'da 'deşarj makinesi değilim yeter artık' diyerek Serhat'a tepkisini gösterdi

Haberin Devamı

SERHAT BAYGINLIK GEÇİRDİ

Yaşanan tartışmanın ardından oyuna çıkan Serhat'ın parkurda sıkça dengesi bozuldu ve bir çok kez düştü. Anıl'da avantajını iyi kullanıp oyunu kazandı. Bunun ardından fenalaşarak yere yığılan Serhat'a doktor müdahalesi yapıldı. Serhat'ın bu anlarda iyi değilim Metin ağabey demesi yarışmacı arkadaşlarını korkuttu. Fakat Serhat kısa sürede kendini toparladı.

GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

İkici gün kaybedilen dokunulmazlık oyununun ardından gönüllüler arasındaki bölünme iyice ayyuka çıktı. Volkan bireysel dokunulmazlık ödülünü alırken, takım oylaması ile adı en fazla yazılan kişi Berna oldu. 6 Mayıs tarihinde yayınlanan bölümde tüm dengeler değişmiş, Anıl'ın bireysel dokunulmazlık ödülünün sahibi olması takım arkadaşlarını zorlamıştı. Takım oylaması ile Tuğçe'nin adı yazılırken; Anıl, Ogeday'ın adını vermişti. 

Salı günü yapılacak konsey gecesinde Gönüllüler takımından 3 aday elenme potasında olacak. Berna, Tuğçe ve Ogeday gelen SMS oylarına göre kaderleri belli olacak. SMS'i kuvvetli olan Berna ve yarışmanın başından beri takımın güçlü isimlerinden Ogeday ve Tuğçe'nin potada olması bu haftayı diğer haftalara daha özel kılıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!