Survivor 2019'da dün dostluk oyununu kimler kazandı? Ödül neydi?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2019da dün dostluk oyununu kimler kazandı Ödül neydi
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2019 23:52

Survivor 2019 dün farklı bir mücadeleyi ekrana taşıdı. Türkiye- Yunanistan yarışmacıları bu kez dostluk oyunu oynadı. Kadınlar ve erkeklerden ödülü kazanan 4 yarışmacı, yanlarında birer tane daha yarışmacıyla ödülü paylaştı. Peki, Survivor 2019'da dün dostluk oyununu kimler kazandı? Ödül neydi? İşte, Survivor son bölümde yaşananlar

Haberin Devamı

Survivor 2019'un 30. bölümünde oynanan dostluk oyununda yarışmacılar birbirleriyle eşleşerek mücadele ettiler. Dostluk oyununu kazanan 4 yarışmacı, ödüle gitmek için rakip takımdan birer yarışmacı seçti. Peki, Survivor'da dostluk oyununu kimler kazandı?

ÖDÜL NEYDİ?

Türkiye - Yunanistan konseptiyle ekranlara gelen Survivor 2019'un bu akşam yayınlanan 30. bölümünde dostluk oyunu heyecanı vardı. Kadınlar ve erkeklerden ödülü kazanan 4 yarışmacı, yanlarında birer tane daha yarışmacıyla ödülü paylaştı. Dostluk oyunu sonunda yarışmacılar sosisli sandviçi afiyetle yedi. 

KİM KAZANDI?

Survivor'da dün dostluk oyunu oynandı. Dostluk oyununda birbirinden keyifli anlar yaşandı. Erkeklerde dostluk oyununu kazanan Vasilikos ve Bora oldu. Kadınlarda ise Elpıda ve Büşra dostluk oyununu kazandı.

Haberin Devamı

Elpida Melisa'yı ödüle götürürken Büşra, Ria'yı ödüle götürdü. Bora karşı takımdan Nikos'u ödüle götürürken, Vasilikos Yusuf'u götürdü.

Dostluk oyununu kazanan yarışmacılar kazandıkları ödülle büyük moral buldular.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!