Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte nefes kesen mücadeleden detaylar

Güncelleme Tarihi:

Survivorda dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı İşte nefes kesen mücadeleden detaylar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2017 23:49

Survivor 2017'de bu hafta nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu mücadelesi yaşandı. Ekranların herkes tarafından soluksuz takip edilen ve dünyanın en zor yarışması olarak gösterilen survivor heyecan yaratmaya devam ediyor. Geçtiğimiz akşam oynana dokunulmazlık oyununda gönüllüler oyunu kaybetmişti ve eleme potasına 2 kişiyi sokmuşlardı. Ogeday Girişken ve Tuğçe Melis Demir'in eleme potasında yer alması izleyiciler şoka uğratmıştı. Peki, bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte detaylar.

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından soluksuz takip edilen programı survivor'da bu hafta yine nefes kesen dokunulmazlık oyunları yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu hafta adalarından kimsenin gitmemesi için son ana kadar mücadelelerini sürdürdüler. Oynanan ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı şok bir şekilde eleme potasına Ogeday Girişken ve Tuğçe Melis Demir'i koymuştu. İkinci dokunulmazlık oyunu ise bu akşam gerçekleşti. Peki, survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte, nefes kesen mücadeleden detaylar.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor'da bu akşam gerçekleşen dokunulmazlık oyununda adeta dişe diş kana kan bir mücadele vardı. Ünlüler ve gönüllüler takımı survivor'ın en önemli oyunu olan dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Oyunun ilk etabında gönüllüler takımı müthiş bir geri dönüş yaparak birinci etabı kazandılar. İkinci etabta ise ünlüler takımı rüzgarı esti ve oyun final turuna kaldı. Final turunda da son haftaların formda takımı olan ünlüler takımı mücadeleyi kazandı ve böylece adalarından kimsenin gitmemesini garantilemiş oldu. Gönüllüler takımında ise potada Ogeday Girişken, Tuğçe Melis Demir ve Berna Keklikler yer alıyor.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA YAŞANANLAR VE ELEME ADAYLARI

Ünlüler takımı ve gönüllüler takımı yeni haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Hız ve beceri gerektiren dokunulmazlık oyununu kazanan takım ünlüler oldu. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda hüsran yaşayan gönüllüler konseye giderek Survivor’ın ilk eleme adaylarını belirledi. Peki, Survivor eleme adayları kimler oldu? 

Geçen hafta aralarından bir ismi göndermek zorunda kalan ve yeni haftaya da talihsiz bir açılış yapan gönüllüler takımı bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Bireysel dokunulmazlığı Anıl'ın alması Survivor’daki dengeleri değiştirdi. Konseyde en çok ismi çıkan yarışmacı Tuğçe olurken; bireysel dokunulmazlığın sahibi Anıl, Ogeday'ın ismini ikinci aday olarak verdi. Çıkan sonuç hem Survivor yarışmacılarını hem de ekran başındakileri şaşırttı. Survivor'da bugün oynanacak ikinci dokunulmazlığın ardından yeni haftanın tüm eleme adayları belli olacak.

Haberin Devamı

NUSRET ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor’ın 5 Mayıs Cuma akşamı yayınlanan bölümünde Nusret rüzgarı esti. Ödül yarışmasının Yarışmanın ödülü ile Nusret ile mangal keyfi oldu. Ünlüler takımı fırtına gibi başladığı setin ilk perdesinde sadece Sabriye'nin kaybettiği sayılar ile 6-2 galip gelirken, ikinci set tam anlamıyla hezimetle sonuçlandı. Ünlüler takımı ikinci seti de 6-0 kazanınca Nusret'le mangal ödülünü kazanmış oldular.Didem ve Emre elenmedi.

 

BAKMADAN GEÇME!