Survivor eleme adayları belli oldu..Nagihan-Turabi kıyaslaması

Güncelleme Tarihi:

Survivor eleme adayları belli oldu..Nagihan-Turabi kıyaslaması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2018 22:57

Survivor eleme adayları, dün akşam gerçekleştirilen dokunulmazlık oyununun ardından ada konseyinde netlik kazandı. İlk dokunulmazlık oyununu kaybetmelerinin ardından 3 ismi belirlemek zorunda kalan gönüllüler takımı, pazar akşamı oynanan ikinci oyunda rakibini affetmedi ve ünlüler takımının iki ismi eleme adayı olarak belirlemesini sağladı. Survivor yeni bölüm fragmanında ise savaş nidaları yükselmeye başladı. İşte, dokunulmazlık oyununu kazanan takımlarının belirlediği Survivor eleme adayları

Haberin Devamı

Survivor'da dokunulmazlık oyunlarının kalitesi ve hırsı her geçen gün artmaya devam ediyor. Ekranların soluksuz olarak takip edilen yarışma programı Survivor'da bu akşam ünlüler ve gönüllüler takımı soluksuz bir mücadeleye imza attılar. Oyun bir ünlüler ve bir gönüllüler doğru yöneldi. Finalde ise heyecanlı anlar yaşandı. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kimler oldu?

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyunlarında hırs ve mücadele artmaya devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu hafta 2 dokunulmazlık oyunu oynadılar. Oynanan dokunulmazlık oyunlarında oldukça gergin dakikalar yer aldı. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda ise ünlüler takımı galibiyete oldukça yaklaşmıştı. Fakat gönüllüler takımında Murat bu akşam fırtına gibi esti. 9-6'ya gelen dokunulmazlık oyunu Murat'ın performansı sayesinde 10-6 oldu ve gönüllüler takımı ikinci dokunulmazlık oyununu kazandı. 

Haberin Devamı

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU

Gönüllüler takımı tarafından yapılan oylama sonucu eşit sayıda oy alan Murat ve Yağmur ilk eleme adayları oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununun kazananı Hilmi Cem ise 3. eleme adayı olarak Birsen Bekgöz’ü seçti.

Oynanan ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı gerçekleşen ikinci ada konseyiyle birlikte takım kararıyla Elif'in adını verdi. Elif böylelikle ünlüler takımından çıkan 4. eleme adayı oldu. 

Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Mustafa Kemal ise 5. eleme adayını belirledi. Mustafa Kemal kendi takımından Yiğit'in ismini verdi. 

ACUN ILICALI'DAN TURABİ'YE TEPKİ

Cumartesi akşamı yayınlanan bölüme Turabi gerilimi damga vurdu. Kendi alanlarında parkurdaki mücadeleyi izleyen gönüllüler takımının arkasına gelen Turabi, Anıl'a omuz attığı omuzun ardından tartışmanın başlamasına neden oldu. Tartışmada, Anıl'ı savunan Hakan, Turabi'nin küfürlerine maruz kaldı. Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, Turabi'yi en başta uyardığını ancak Turabi'nin kendi kurallarını koymayı tercih ettiğini ifade ederek konuyla ilgili akşam bir karar verileceğini ifade etti.

Haberin Devamı

Survivor 2018'in dün akşam yayınlanan bölümünde Turabi'ye verilen ceza damga vurdu. Survivor'un yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, yapım ekibinin aldığı karar doğrultusunda Turabi Çamkıran'ın agresif tavırları nedeniyle 5 maç oynamama cezası aldığını açıkladı. Karar sonrası söz hakkı verilen Turabi ise söz hakkını kullanmayarak sessiz kalmayı tercih etti.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA SAVAŞ SESLERİ

Yayınlanan yeni bölüm fragmanında elenecek olan isimler hakkında açıklama yapan yarışmacılar, bu ismin takımlarına motivasyon sağlayıcı olacağını açıkladı. Ünlüler takımının kendilerine savaş açtığını ifade eden Hakan, bunun karşılığının verilmesi gerektiğini dile getirdi. İşte, o fragman;

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!