Survivor dokunulmazlık oyunu hangi takımı sevindirdi? Yeni yarışmacı sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Survivor dokunulmazlık oyunu hangi takımı sevindirdi Yeni yarışmacı sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2019 23:36

Survivor Türkiye Yunanistan dokunulmazlık oyunu iki takım arasındaki çekişmeli anları ekrana getirdi. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda Yunan takımı karşısında zorlu dakikalar yaşayan Türk takımı, bu oyunun kaybeden tarafı oldu. Bu sürecin ardından gözler Survivor'un ikinci dokunulmazlık oyununa çevrildi. İşte, Survivor Türkiye Yunanistan dokunulmazlık oyunu ve kazanan takım ve yeni yarışmacılar hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Türkiye-Yunanistan konseptiyle ekranlara gelen Survivor, 2019 sezonundaki beşinci bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Dokunulmazlık oyunu heyecanın olduğu bölümde, Türk ve Yunan takımları dokunulmazlığı kazanmak adına kıyasıya mücadele etti. Zorlu bir parkurda gerçekleşen haftanın birinci dokunulmazlık oyunu sonrası kazanan takım belli oldu. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

On üçüncü sezonuyla ekran önüne gelen Survivor'un beşinci bölümünde heyecan ve gerilimin dozu oldukça yüksekti. Rekabetin tavan yaptığı Survivor Türkiye-Yunanistan'da dokunulmazlık oyunu sırasında parkurda sakatlıklar da yaşandı.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Yarışma programı Survivor'da bu akşam Türk ve Yunan takımları  haftanın birinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Oldukça zorlu bir parkurda kıyasıya mücadeleye sahne olan oyununun sonunda kazanan Yunan Takımı oldu. Gözler şimdi 10 Şubat'ta ekranlara gelecek haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda. 

Haberin Devamı

GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ?

Geçen hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Yunan takımı geçtiğimiz günlerde 3 eleme adayı çıkarmıştı.

Elenme adaylarından olan Demi, İoulieta ve Spyros arasından bir isim bu akşam yapılan SMS oylamasında en az oyu alarak adaya veda etti. Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan mücadelesine ilk veda eden isim en az oyu alan Demi oldu.

SURVİVOR'A YENİ YARIŞMACI

Survivor Türkiye-Yunanistan mücadelesinde Türk tarafına yeni isim olarak Erdem Ekşioğlu dahil oldu.

1994 yılında dünyaya gelen Erdem Ekşioğlu, yarışma başlamadan önce kendisini şu şekilde tanımlamıştı;

Erdem Ekşioğlu, 1994 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Survivor 2019 yarışmacıları arasında yer alan Erdem Ekşioğlu, kendisiyle ilgili sorulara şu ifadelerle cevap vermiştir;

"Karakterime çok güveniyorum. Hırslıyım, mücadeleci bir yapım var. Survivor'da kendimi kanıtlamak istiyorum. Benim için oyunculuktan daha büyük bir hayal varsa o da Survivor, çünkü oyunculukta başka karakterin altında bir hedef kitlesi oluşturuyorsunuz. Ama Survivor'da kendi karakterimin altında kendi hedef kitlemi oluşturabileceğimi düşünüyorum. Aile özlemi elbette zorlayacak. Ama onlardan ayrı kalmak kendi iç dünyama dönmemi sağlayacak. Biraz daha kendimi dinleyebileceğim orada. Daha çok kıymet vereceğim belki onlara. Onun dışında açlığın zorlayacağını düşünmüyorum. Biraz daha başarıya aç birisiyim ben. Fiziksel açlığın beni zorlayacağını düşünmüyorum.

Haberin Devamı

Bu sene bizim için biraz daha milli bir mücadeleye dönmüş olacak. Kendi takım arkadaşlarımızdan çok rakip takım ile mücadelemiz olacak. Bu beni daha çok kamçılar. Eve izleyip insanların yapamadığını görmek beni daha da delirtecekti. Ben oraya gidip hırsımla, düşüncemle Yunanlıları yenmeyi düşünüyorum. 

Survivor'a kazanmaya gidiyorum. Kendime güveniyorum. Başarılı hırslı, mücadeleci bir yapım var. Survivor hayatta kalmak demek. Bence hayatın amacı hayatta kalmak. Survivor'a hayatta kalmaya ve yarışmayı kazanmaya gidiyorum."

BAKMADAN GEÇME!