Survivor 2019'da dün kim kazandı | İşte Survivor 2. hafta eleme adayları

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2019da dün kim kazandı | İşte Survivor 2. hafta eleme adayları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2019 07:32

 Survivor Türkiye-Yunanistan altıncı bölümde oynanan haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu sonrası takımlar final oyununda karşı karşıya geldiler.Survivor son bölümde ayrıca yarışmaya iki yedek yarışmacı katıldı. Yunan takımında Vasilis, Türk takımında Erdem Ekşioğlu Survivor'a dahil oldu. Ancak Erdem Ekşioğlu'nun macerası kısa sürdü. Peki, Survivor’da dün kim kazandı? Survivor 2019 eleme adayları kimler oldu?

Haberin Devamı

Ekran macerasına 2 Şubat'ta başlayan Survivor'ın yayınlanan son bölümünde haftanın eleme adayları belli oldu. Survivor 'ın ikinci ve üçüncü eleme adaylarını dokunulmazlık sembolünü alan isimler belirdi. Elenecek isimde ise halk oylaması belirleyici olacak. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, eleme adayları kimler oldu?

Survivor’ın 10 Şubat tarihli bölümünde haftanın 2. Dokunulmazlık oyunu oynandı, dokunulmazlık oyununu kaybeden takım eleme konseyine gitti. Survivor Türkiye-Yunanistan altıncı bölümde gerçekleşen ada konseyinde dokunulmazlık sembolünü kaybeden Türk takımında bireysel dokunulmazlık sahibi yarışmacılar ikinci ve üçüncü eleme adaylarını belirledi. Sude’nin belirlediği isim Okay, Bora’nın belirlediği isim ise Atakan oldu. Böylece eleme potasına Kader, Atakan ve Okay kaldı. Sms oylamasına kalan üçlü halktan oy istedi. Survivor’dan elenecek isim sms oylamasıyla belli olacak.

ELEME ADAYLARI NELER SÖYLEDİ?

Haberin Devamı

KADER
Bence arkadaşlar konsepti çok yanlış anlamışlar. Tamamen performansa göre değerlendirmeleri gerekiyordu, performansımın iyi olduğunu düşünüyorum. Türkiye’yi iyi temsil ettiğimi düşünüyorum. Adadan gitmek istemiyorum, söz hakkını Türkiye’ye bırakıyorum. Türk halkının hakkaniyetine güveniyorum.

OKAY
Sonuç biraz şaşırttı tabi, iletişimle ilgili bir eleştiri aldım. Herkesle iletişimimin gayet iyi olduğunu düşünüyorum, takıma getirdiğim sayılarda yeterli bence. İlk haftalarda kendimi daha çok gösteremedim. İlerleyen süreçte daha da iyi olacağımı biliyorum. Umarım gitmem, burası hayallerim benim, sonuna kadar burada kalmayı hedefliyorum. Türk halkının taktirine kalmış diyorum.

ATAKAN
Takımım için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Aslında fazla da söyleyecek bir şeyim yok. Burada kalmak istiyorum. Takımıma faydalı olabilmek için elimden geleneği yapacağım bundan sonra, hayırlısı buymuş.

 

BAKMADAN GEÇME!