Survivor 2017'de kim elendi? İşte survivor'da adaya veda eden o isim

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017de kim elendi İşte survivorda adaya veda eden o isim
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2017 00:15

Survivor'da bu akşam oldukça kritik bir eleme konseyi yapıldı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren heyecan fırtınası yaratan survivor'da bu akşam yine heyecan doruktaydı. Survivor'da bu akşam ünlüler ve gönüllüler takımı arasında eleme konseyi yapıldı ve halk oylamasıyla adaya veda eden isim belli oldu. Peki, Survivor 2017'de kim elendi? İşte, survivor'da adaya veda eden o isim.

Haberin Devamı

Ekranların büyük ilgiyle takip edilen yarışma programı survivor'da bu akşam eleme konseyi heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı hafta boyunca birçok oyun oynamıştı ve oynanan son oyun sonrası eleme adayları belli oldu. Dokunulmazlık oyunlarından ilkini gönüllüler takımı kaybetmişti. Eleme adayları Ogeday Girişken ve Elif Şadoğlu olmuştu. Ünlüler takımı da bir dokunulmazlık kaybederek eleme adaylarını Sabriye Şengül ve İlhan Mansız olarak belirledi. Peki, Survivor 2017'de kim elendi? İşte, survivor'da adaya veda eden isim.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ

Survivor'da bu hafta birbirinden heyecanlı dokunulmazlık oyunları yaşandı. Dokunulmazlık oyununun ilkini kaybeden taraf gönüllüler takımı oldu ve Berna dokunulmazlık oyununu kazanarak adada kalmayı garantiledi. Gönüllüler takımında otomatikman elemeye kalan 2 isim Ogeday Girişken ve Elif Şadoğlu oldu. Ünlüler takımı ikinci dokunulmazlığı kaybetti ve eleme adaylarını Sabriye Şengül ve İlhan Mansız olarak belirledi. Yapılan halk oylamasının ardından adaya veda eden isim gönüllüler takımında Elif Şadoğlu oldu.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!