Survivor son bölümde Enes Batur sürprizi... Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Güncelleme Tarihi:

Survivor son bölümde Enes Batur sürprizi... Survivorda dokunulmazlık oyununu kim kazandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2019 23:38

Yayın günleri cumartesi, pazar, pazartesi, salı ve çarşamba akşamlarına alınan Survivor'ın 15 Haziran tarihli bölümüne Enes Batur damga vurdu. Konuk olarak adaya gelen Enes Batur, Siyah takım yarışmacılarından Emre ile iddiaya girerek zorlu parkurda yarıştı. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Haberin Devamı

İlgileri üzerine toplayan yarışma programı Survivor 2019'da, heyecan devam ederken, ekranlara gelen 95. bölümde Enes Batur sürprizi yaşandı. Dominik'te devam eden mücadelede dokunulmazlık oyunu için siyah ve beyaz takım kıran kırana yarıştı. Peki, Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte, yarışmanın 95. bölümünde yaşananlar.

DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor Türkiye-Yunanistan'ın 15 Haziran akşamı ekranlara gelen 95. bölümünde dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Siyah ve beyaz takım dokunulmazlığı kazanmak için parkurda mücadele etti. Yarışmacılar için büyük önem taşıyan oyun, izleyenlere de nefes kesen anlar yaşattı. Survivor'un 95. bölümünde dokunulmazlığı, siyah takım 10'a 5 kazandı.

ENES BATUR PARKUDA YARIŞTI

Sosyal medya fenomeni Enes Batur, Survivor'un 95. bölümünde Dominik'e gelerek parkurda yarıştı. Emre ile iddiaya giren Enes Batur, iddiayı kazanmak için 2 defa parkura çıktı. Enes Batur parkurdaki ilk denemesinde başarısız oldu, ikinci kez şansını deneyen sosyal medya fenomeni iddiayı kazandı. İddia sonrası Emre'nin başına bir kova dolusu bu döküldü. Yarışmada yaşanan o anlar izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

BAKMADAN GEÇME!