Survivor bu akşam yok mu? Survivor'un yeni bölümü ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Survivor bu akşam yok mu Survivorun yeni bölümü ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2019 10:20

TV8 ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor 2019, kanalın yayın akışında yer almadı. Yarışmanın takipçileri Survivor'un yeni bölümünün TV8'in yayın akışında yer almaması nedeniyle, konu ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Peki, Survivor bu akşam yok mu? Survivor'un yeni bölümü ne zaman?

Haberin Devamı

TV8’in yayın akışında Survivor eksikliği dikkat çekti. Yarışmanın 8 Haziran tarihli yayın akışında yer almaması kafalarda soru işareti bıraktı. Yarışmanın yayınlanan son bölümünde dokunulmazlık mücadelesi vardı. Peki, Survivor neden yok, yeni bölüm ne zaman?

Survivor Türkiye- Yunanistan’ın yeni bölümü yerine 'Ali Baba ve Yedi Cüceler filmi' yer alıyor. TV8 yayın akışı içerisinde Survivor yeni bölümü görmeyen seyirciler de bunun nedenini merak etmeye başladı. İşte, konu ile ilgili bilgiler.

Survivor Türkiye- Yunanistan yeni bölüm fragmanıyla tarih bilgisi geldi. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda yaşanacaklara dair ipuçları veren fragmana göre, Survivor’ın 91. Bölümü 9 Haziran Pazar günü yayınlanacak.

 

 

BAKMADAN GEÇME!