Survivor yeni yarışmacılar ile rekabeti arttırıyor..Sema ile Funda arasında gerginlik

Güncelleme Tarihi:

Survivor yeni yarışmacılar ile rekabeti arttırıyor..Sema ile Funda arasında gerginlik
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2018 10:53

Survivor yeni yarışmacılar ile heyecanını sürdürüyor. Dün akşam yayınlanan son bölümde hem ödül hem de ada oyunu oynayan ünlüler ve gönüllüler takımı, yeni oyunlar için hazırlıklarına devam ediyor. Yeni bölüm fragmanına yansıyan görüntülerde Sema, gönüllüler takımı ile ciddi bir tartışmanın içerisine giriyor. İşte, Survivor'da bu akşam yaşanacak olan olaylar ve görüntüleri

Haberin Devamı

Survivor'un yeni bölüm fragmanı dün akşam oynanan ödül ve ada oyununun ardından ekrana geldi. Sema'nın gergin tavırlarının gözden kaçmadığı Survivor'ın 27. bölümünde, gündem konusu ise Funda oldu. Peki, tüm bunlardan önce dün akşam oynanan Survivor ödül ve ada oyununu kim kazandı? İşte, detaylı bilgiler

Survivor'da günler ilerledikçe gerginlik katsayısı artmaya devam ediyor. Dün akşam oynanan ödül oyununda ünlüler takımı ile gönüllüler takımı arasında gerginlik hat safhadaydı. Ünlüler takımının, güçlenen gönüllüler karşısında hayli zorlandığı Survivor'da yeni bölümün gündem konusu ise Sema'nın gergin tavırları oldu.

SURVİVOR'DA DÜN AKŞAM KİM KAZANDI?

Survivor'da dün akşam iki oyun oynandı. İlki konforlu ada için oynanan oyunda, gönüllüler takımı üstünlük kurarak ödülün sahibi oldu. İkinci oyun ise tavuklu wrap ve mor oda için oynandı. Bu oyunda ise kazanan taraf ünlüler oldu. Dün akşamın gündem konusu ise Yiğit'in kafasını çarpıp sakatlanması oldu. Diğer taraftan Funda ile Sema arasında ise parkurda küçük bir gerilim yaşandı.

Haberin Devamı

27. YENİ BÖLÜMDE GÜNDEM SEMA OLACAK

Sunucu Acun Ilıcalı'nın tabiriyle gelmiş geçmiş en uzun parkurda mücadele edecek olan takımlar, oyun öncesi gerilim yaşadı. Funda ile önceki akşam aralarında geçen diyaloga değinen Sema, Funda'nın "Ben yüzmeyi biliyorum, kendimi güvende hissetmezsem yüzemiyorum" sözlerine atıfta bulundu. Sema, takım arkadaşlarıyla birlikte Funda'nın sulu parkurlarda da oynaması için itirazda bulunacaklarını ancak arkadaşlarının sessiz kaldığını ifade etti.

Funda'nın bu sözler üzerine oynamama kararını dile getirdiği yeni bölümde, Sema'nın ifadesi ise "Buradaki insanların gitmesindense yüzme bilmeyen gitsin o zaman. Adalet budur yani, burası Survivor" oldu.

Fragmana yansıyan görüntülerde dikkat çeken bir diğer söylem ise Sema'nın Hakan'a "Benim yüzüme bakmaya bile senin yüzün yok" sözleri oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!