Survivor yarışmacısı Sabriye kimdir, kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor yarışmacısı Sabriye kimdir, kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2017 16:27

Survivor'da doğal tavırları ile dikkat çeken Sabriye Şengül, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Sabriye'nin en çok merak edildiği konuların başında ise yaşı geliyor. Peki Sabriye Şengül kimdir, kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. 2006 yılında boksla tanışan Sabriye Şengül'ün hayatı bu tarihten sonra değişti. Sabriye Şengül, 2006 yılında boksla tanıştı. Spor hayatına hentboll oynayarak başlayan Sabriye Şengül, tavsiye sonrasında kickboks'a yöneldi. Hayatında sporun önemli bir yer tuttuğunu belirten Sabriye Şengül'ün en öne çıkan özelliği ise hırslı bir kimliğe sahip olması. 

Verdiği röportajlarda her fırsatta sporun hayatındaki önemini anlatan Sabriye Şengül, spor hayatını şu sözlerle anlatıyor: “Önceleri hentbol oynuyordum. Hırslı, mücadeleci ve pes etmeyen bir yapım var. Antrenmanlarda ve maçlarda bu yapımdan dolayı sertleştiğim oldu. Hocalarım, ‘Sabriye hentbolcular bize lazım. Sen boks ile uğraş’ deyince neden olmasın dedim. Boksta ve Kickboskta 3 Türkiye şampiyonluğum var. Uluslararası boks şampiyonluğum ve K1 Dünya Karması şampiyonluğum bulunuyor.”

Haberin Devamı

Sabriye Şengül'ün Survivor öncesi mesajı;
"Gidiyorum... Bir Türk kadını olarak hayatta kalmaya, savaşmaya, ve kazanmaya gidiyorum. Sınırları zorlamaya, ölümüne mücadele etmeye gidiyorum.

İyi hatırlanarak, hakkımı yedirmeden en önemlisi hak yemeden savaşmak için gidiyorum...Umarım bu güzel serüvenin sonu şampiyonlukla biter.  

Elimden geleni yapacağım. Söz veriyorum!
Hayat; pes etmeyen ve cesaretli olanlara karşı her zaman bonkördür. 

Ben pes etmeyeceğim. Cesur olacağım.Allahın izniyle de şampiyon olacağım.Hakkınızı helal edin.Ve şimdi söz sırası bende...Survivor başlasın Sabriye Şengül"

Sosyal medyada bu kavga gündem olmuştu

"Boğa moğa dinlemem atarım tekmeyi"
Elenme adayı olan Sabriye, ada konseyi sonrası takım arkadaşına Serhat'la tartışması sonucu tekme atmaya çalıştığı ve hakaret ettiği görüldü. Bu görüntülerden sonra Acun Ilıcalı, "bundan sonra sinirine hakim olamayan yaptırıma hazır olacak. Yarışmacıların haklarını korumak zorundayız. Bu son uyarımızdı" açıklamasını yaptı. Sabriye ise Serhat'a söylediklerinden dolayı pişman olduğunu söyleyerek özür diledi.

BAKMADAN GEÇME!