Furkan Kızılay kimdir? Survivor Furkan kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Furkan Kızılay kimdir Survivor Furkan kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2017 19:30

Furkan Kızılay, Survivor 2017 yarışmasında gayret gösteren isimler arasında yer alıyor. Çocuklar Duymasın dizisindeki rolü ile isminden sıkça söz ettiren Furkan Kızılay, yarışma sonuna kadar birincilik mücadelesini ortaya koyacak. İlk etapta fiziki koşullara uyum sağlayamamış gibi gözüken Survivor Furkan, geçirdiği ufak rahatsızlıkların ardından adaptasyonunu gerçekleştirdi. Peki, Survivor Furkan kimdir? İşte, merak edilen detaylar

Haberin Devamı

Survivor ünlüler takımı yarışmacısı Furkan Kızılay izleyiciler tarafından oldukça merak edildi. Bu akşam yayın hayatına başlayacak olan Survivor 2017'de yarışacak olan Furkan Kızılay, bir zamanlar Çocuklar Duymasın isimli diziden ünlenmiş olan havuç karakterini canlandırmıştır. Bir yandan da müzik besteleyen ve söyleyen Furkan Kızılay kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?

30 Kasım 1990'da İstanbul'da dünyaya gelen Furkan Kızılay, Türk dizi film oyuncusu ve şarkıcıdır. Çocuklar Duymasın adlı TV dizisindeki Emre (Havuç) karakteri ile ünlenmiştir. Sinema filmleri ve TV dizilerinin yanı sıra reklamlarda da rol almaktadır. Ayrıca 2009 yılında "Aşksın Sen" adlı albümünü çıkarmıştır. 2010'da çekimlerine yeniden başlanan Çocuklar Duymasın dizisinde Emre (Havuç) karakterini yeniden canlandırmıştır.

Haberin Devamı

Furkan Kızılay'ın rol aldığı dizi ve filmler:
Çocuklar Duymasın (2002-2005), Emret Komutanım Şah Mat (2007), Çocuklar Duymasın (2010-2012-2013)
Furkan Kızılay'ın çıkardığı albümler:
Aşksın Sen (2009), Her şey Senle (2010), Karamel Kokun (2011), Ecem (2014), Vura Vura (2014)

Furkan Kızılay Survivor adasına yolculuk etmeden önce bu notu paylaştı;

zaman zaman konusu açılırdı. arkadaşlarla izlerken nefesimizi tutardik. yarışanların yerine kendimizi koyardık.Hep bu mucadelede yer almak istedim ve zaman zaman dile getirdigimde annem, nasibinde varsa o olur zaten oglum derdi.biz Allahın izniyle nasibimizde olanı yaşamaya gidiyoruz!! biz adada bir gün, bir hafta ,bir ay daha fazla kalmak icin değil kıbrıstaki şampiyonluk koltuğuna oturmak icin gidiyoruz!! benden kilometrelerce uzakta olsanız dahi desteğinizi hep hissedicem dualarınızı eksik etmeyin.Allah bizimledir.

Furkan Kızılay kimdir Survivor Furkan kaç yaşındadır

 

BAKMADAN GEÇME!