Survivor yarı finalisti Anıl Berk Baki kimdir? Survivor Anıl’ın merak edilenleri!

Güncelleme Tarihi:

Survivor yarı finalisti Anıl Berk Baki kimdir Survivor Anıl’ın merak edilenleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2018 16:18

Survivor 2018 yarı finalisti Anıl Berk Baki’nin hayatı merak konusu oldu. Gönüllüler takımına sonradan dahil olan Anıl Berk Baki, gerek performansı gerekse ani çıkışlarıyla sık sık adından söz ettiriyordu. Peki, milli sporculardan biri olan Anıl Berk Baki kimdir? İşte hakkında merak edilenler!

Haberin Devamı

Survivor yarı finalistlerinden biri de Gönüllüler takımından Anıl Berk Baki oldu. Sivri çıkışları nedeniyle diğer isimlerle karşı karşıya gelen Anıl Berk Baki, gerek grup gerekse bireysel mücadelelerdeki başarısıyla yarı finale kadar kalmayı başardı.

Aslen Trabzonlu olan Anıl Berk Baki, 1991 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 6 yaşında yelken sporuna başlayan Anıl, Galatasaray Lisesi’nden mezun oldu. Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim Bölümü’nde lisansını tamamlayan, aynı zamanda milli sporcu olan Anıl Berk Baki, yelken sporunun başarılı isimlerinden biridir. Aktif olarak hem milli takımda sözleşmeli olarak devam ediyor. Türkiye’nin en büyük şirketinin kaptanlığını yapmaktadır. Yelken ve crossfit dışında uzun süre amerikan futbolu, voleybol ve atletizm ile ilgilenmiştir.

BAKMADAN GEÇME!