Survivor Türkiye Romanya maçını kim kazandı? Survivor son bölüm özeti

Güncelleme Tarihi:

Survivor Türkiye Romanya maçını kim kazandı Survivor son bölüm özeti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2018 00:33

Dün akşamki bölümü kaçıran izleyiciler, 'Survivor Türkiye Romanya maçını kim kazandı?' sorusuna yanıt arıyor. Bu sezon 'All Star' formatıyla yayınlanan Survivor'ın 24 Şubat tarihli bölümüne Türkiye- Romanya karşılaşması damga vurdu. Ödül oyununun kazanan takım, Romanya ile çetin bir mücadele verdi. Peki Survivor Türkiye Romanya maçını kim kazandı? İşte Survivor son bölüm özeti

Haberin Devamı

Survivor Türkiye Romanya maçı, heyecan dolu dakikalar yaşattı. Türkiye'yi ünlüler takımı temsil ederken, parkurda büyük bir çekişme yaşandı. Romanya'ya karşı büyük bir avantaj yakalayan ünlüler, kendi içlerindeki çekişme nedeniyle motivasyonlarını kaybetti. Hal böyle olunca geriye düşen ünlüler takımı, Survivor Türkiye Romanya maçında oyunu kazanan taraf olmaktan uzaklaştı. Peki, Survivor Türkiye Romanya maçını kim kazandı?

Survivor'da Türkiye ile Romanya arasında oynanan oyun nefes kesti. Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, ünlüler ile gönüllüler arasında oynanan ödül oyununun ardından kazanan takımın Romanya ile karşılaşacağını söyledi. Ödül oyununun kazananı, Romanya ile çetin bir mücadele verdi. İşte, Survivor'da ödül ve Türkiye Romanya oyunu hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyunu, içi hindistan cevizi dolgulu çikolataydı. Çikolata için büyük mücadele veren ünlüler ve gönüllüler takımları, tüm kozlarını parkura sürdü. Nitekim Survivor'da 24 Şubat akşamında gerçekleşen ödül oyunununda kazanan ünlüler takımı oldu. Ödül oyununun kazananı aynı zamanda Romanya ile karşılaşan takım da olmuş oldu.

SURVİVOR TÜRKİYE ROMANYA OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor Türkiye Romanya oyununda temsilci ünlüler takımı oldu. Ödül oyununu kazanan ünlüler takımı, Romanya ile oynamaya hak kazandı. Oyunun başlamasıyla birlikte farka doğru ilerleyen Türkiye ekibi, Turabi'nin üst üste kaybetmesinin ardından geriye düştü. Bunun üzerine atak yapan Romanya, durumu 9-8'e kadar getirmeyi başardı. Ve son parkurun ardından Romanya takımı 10-8 öne geçerek yemek ödülünün sahibi oldu.

MERVE SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI 

Ünlüler takımının atletizm kökenli yarışmacısı Merve, oyunu kaybetmelerinin ardından göz yaşlarına boğuldu. Önemli olanın ödül olmadığını dile getiren Merve, Türkiye adı altında Romanya'ya kaybetmenin üzücü olduğunu ifade etti. 

NİHAT PATLADI

Oyunlarda sürekli kenarda oturtulduğunu ve kendisine pek fırsat verilmediği konusunda yakarışta bulunan Nihat Doğan, oyun esnasında arkadaşlarıyla küçük bir tartışma yaşadı. Bu tartışma mücadelenin kaybedilmesinin ardından adaya da yansıdı. Nihat ile Merve yeni bölümde gerilim dolu dakikalara sahne olacak.

BAKMADAN GEÇME!