Survivor erzak oyununu kim kazandı? Survivor 6. bölüm yeni fragmanında sinir krizi

Güncelleme Tarihi:

Survivor erzak oyununu kim kazandı Survivor 6. bölüm yeni fragmanında sinir krizi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2017 09:43

Survivor'ın dün yayınlanan bölümünde erzak oyunu heyecanı yaşandı. Gönüllüler ve Ünlüler takımı bu kez mercimek ve kişi başı ikişer yumurta için yarıştı. Ödül oyunu sırasında Ünlüler takımı arasında kriz çıktı, kendi içlerinde bölünen takım oyuna konsantre olmakta zorlansa da mücadeleyi uzun süre bırakmadı. Peki, Survivor erzak oyununu kazanan takım adeta kendini kaybetti. Survivor 6. bölüm fragmanı ise çok şaşırtıcı gelişmelerin sinyalini verdi. İşte, sinir krizi geçirecek olan o isim!

Haberin Devamı

Survivor 2017 yeni haftasına yine olaylı bir başlangıç yaptı. Ödül oyunu heyecanının yaşandığı haftanın ilk bölümünde Gönüllüler ve Ünlüler takımı bu kez mercimek ve kişi başı ikişer yumurta için yarıştı. Yarış esnasında Ünlüler takımı arasında kriz çıktı, kendi içlerinde bölünen takım oyuna konsantre olmakta zorlansa da mücadeleyi uzun süre bırakmadı. Peki, Survivor 2017 ödül oyununu kim kazandı? Bugünkü bölümde neler yaşanacak? İşte, Survivor yeni bölüm fragmanına damga vuran görüntülerden bazıları!aşandı. 

Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam oldukça kritik bir ödül oyunu oynadılar.  Oldukça acıkan yarışmacılar ödülü duyunca adeta kendilerinden geçtiler. 2 tur olarak oynanan ödül oyununun ilk turunu gönüllüler takımı kazandı. İkinci turda ise ünlüler müthiş bir atak yaparak 2. turu kazandılar. Final etabından ise gönüllüler takımı 3-0'lık skorla ödülün sahibi oldular. Tartışmalara rağmen çekişmeli geçen ödül oyununun ardından gözler dokunulmazlık oyununun oynanacağı Survivor yeni bölümüne çevrildi. Bu akşam yayınlanacak bölümde önce dokunulmazlık oyunu oynanacak, ardından eleme konseyi yapılacak. Peki, Survivor yeni bölümünde yarışmacılar arasındaki kriz devam edecek mi? İşte, Survivor yeni bölümünden ilk detaylar!

Haberin Devamı

Survivor erzak oyununu kim kazandı Survivor 6. bölüm yeni fragmanında sinir krizi

İkinci haftanın açılışını tartışmalarla yapan yarışmanın yeni bölümünde Ünlüler arasındaki bölünme artarak devam edecek. Tüm uyarılara rağmen en sert tartışmaları oyuna taşıyan takımın sporcu kimlikleri Serhat Akın ve Adem Kılıççı arasındaki gerilim yeniden nüksedecek. İlk hafta da tartışan ikiliyi ise takımın diğer üyeleri ayırmaya çalışacak. Takım arkadaşlarına rağmen tartışmayı sürdüren ikiliye Acun Ilıcalı müdahale edecek. Dokunulmazlık oyunu ise yaşanan sakatlanmalar nedeniyle sık sık ara verilecek. Öte yandan Gönüllüler arasından en dikkat çeken isim ise Eser West olacak. Eser West'in teknede kriz geçirmesine neden olayın detayı bugün akşam yayınlanacak Survivor yeni bölümünde belli olacak.

Haberin Devamı

Survivor erzak oyununu kim kazandı Survivor 6. bölüm yeni fragmanında sinir krizi

OYUN SIRASINDA BÜYÜK KRİZ

Her iki takımın da ödül oyununa fazlasıyla ihtiyacı vardı ancak Ünlüler takımı aralarında çıkan kriz nedeniyle oyuna yoğunlaşmakta güçlük yaşadı. Kendi aralarında bölünen takımda sık sık sesler yükseldi. Seda ödül oyunu sırasında kendisine sert tepki gösteren Serhat Akın ile tartıştı. Daha sonra İlhan Mansız araya girdi ve gerginlik arttı. Ünlüler takımı ödül oyunun son turu öncesinde yarışmacı seçiminde bir türlü anlaşamadı.

ELEMEDE NELER YAŞANDI?

Survivor 2017’de eleme gerginliğini ve heyecanını yaşayan ilk takım Gönüllüler oldu, 2 dokunulmazlık oyunu da karşı takıma kaptıran Gönüllüler 4 aday çıkarmak zorunda kaldılar. Erdi, Berna ve Fulya potaya çıkarken, ikinci bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanan Ogeday, Eser West'in ismini vererek şaşırttı. Yaşanan heyecanlı eleme sonucunda halktan en az oyu alan Fulya Şahin, ıssız adaya ve hayallerine veda eden ilk isim oldu.

Haberin Devamı

Survivor erzak oyununu kim kazandı Survivor 6. bölüm yeni fragmanında sinir krizi

SURVİVOR'A YENİ İSİMLER

Eleme bölümünde başka bir heyecan daha vardı. Bu yıl kadroda daha fazla ismin yer alacağını açıklayan Acun Ilıcalı, 4 yeni isimden 3’ünü belirlemek için sms oylaması düzenledi. Sms oylamasının sonuçları eleme bölümünde netleşti. Anıl, Fatih Hürkan, Oğulcan ve Sadin Bakır, SMS oylamasına katıldı. Sadin ve Anıl gönüllüler takımına dahil olurken Fatih Hürkan ise ünlüler takımına dahil oldu.

Survivor erzak oyununu kim kazandı Survivor 6. bölüm yeni fragmanında sinir krizi

Survivor Gönüllüler Takımı:

Göz6 evinin şampiyonlarının da yer aldığı Gönüllüler Takımı kadrosunda; 'Gökhan Gözükan, Fulya Şahin, Ogeday Girişken, Denisa, Elif Şadoğlu, Eser West, Burçak Tuncer, Tuğçe Melis Demir, Volkan Çetinkaya, Yiğit İzik, Göz6 şampiyonları Berna Keklikler ve Erdi Ünver bulunuyor. Son olarak gönüllüler takımına halkın oylarıyla Sadin ve Anıl Karakurt dahil oldu.

Haberin Devamı

Survivor Ünlüler Takımı:

Survivor 2017 Ünlüler Takımı'nda birbirinden iddialı isimler yer alıyor. Survivor Ünlüler Takımı'nda; 'İhan Mansız, Adem Kılıççı, Serhat Akın, Berna Öztürk, Sedat Kapurtu, Furkan Kızılay, Seda Demir, Tarık Mengüç, Sema Apak, Pınar Saka, Şahika Ercümen, Sabriye Şengül ve son olarak Fatih halkın oylamasıyla Fatih dahil oldu.

BAKMADAN GEÇME!