Survivor Nihat Doğan kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Nihat Doğan kimdir Kaç yaşındadır Aslen nerelidir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2018 17:07

Nihat Doğan, Survivor All-Star takımında yer alacak. Daha önce katıldığı yarışmada, ‘Burada şaka yok her şey gerçek’ sözleriyle gündem olmuştu.  2011 yılının ardından bu kez All Star konseptiyle yarışacak olan Nihat Doğan, ‘Belki takımın en dezavantajlı ismi benim ama buraya tatil yapmaya gelmedim’ sözleriyle iddiasını bir kez daha vurguladı. Peki, Nihat Doğan kimdir ve kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Survivor Nihat Doğan, zorlu bir yarışma içerisinde dezavantajlı olduğunu açıkladı. Yarışmadan çıktıktan sonra birçok projede yer alan Nihat Doğan, bu yılın da en çok konuşulan ismi olacak. İşte, Nihat Doğan hakkında merak edilen bazı bilgiler

NİHAT DOĞAN KİMDİR?

Nihat Doğan, 13 Şubat 1976 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. On bir yaşındayken babasını kaybetti. Ailesinin büyükleri tarafından Muş'a götürülmek istendi fakat gitmek istemediğinden İstanbul'da kaldı. Avcılar'daki bir çay bahçesinde istek üzerine bir şarkı söylemesiyle orada bulunan fakat Almanya'da ikâmet eden bir çiftin önerisiyle Almanya'ya gitti. Bir sene orada kaldı fakat star olamayacağını düşünüp Türkiye'ye geri döndü. Müzik kariyerine 1994 yılında Kırdın Kalbimi adlı albümüyle başladı.

BAKMADAN GEÇME!