Survivor Marcus kimdir? Adriana Lima şans diledi

Güncelleme Tarihi:

Survivor Marcus kimdir Adriana Lima şans diledi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2018 20:08

Survivor’ın en mistik ismi olan Marcus, parkurda her ismi zikredildiğinde seyircilerin araştırdığı isim oluyor. Amerika’da yaşayan isim, tarzıyla ve söylemleriyle yarışma başlamadan da dikkat çekmişti. Peki, ruhani dengeleri değiştirmek için gelen Survivor Marcus kimdir ve gerçek ismi nedir? İşte, Adriana Lima’nın başarı dileklerinde bulunduğu gönüllüler takımının en dikkat çekici ismi Survivor Marcus hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Survivor Marcus ya da tam adıyla Yiğit Marcus Aral, üniversite eğitimini University Of Miami’de tamamladı. Model ajansında 3 yıl çalışan Marcus, 2010 yılında California’ya yerleşti. Gezi ve doğa tutkusu sosyal medya paylaşımlarından anlaşılan Marcus, yazılım mühendisidir. İstek Vakfı'nda eğitmenlik yapan annesi Nevin Aral, Muğla'da yaşıyor. Marcus'un instagram hayatında lüks bir hayat göze çarpıyor.

Tanıtım fragmanında herkesten farklı bir slogan seçtiği görülen Marcus; “Survivor'ın ruhani dengesini korumaya ve yükseltmeye geldim.” sözleriyle kişiliğine dair bir ipucu vermiş oldu. Marcus, Survivor’a gidişini şu sözlerle duyurdu:

“Evi ve yaşamı bırakıp gitmek her zaman çok zor, nereye ve ne kadar gideceğini bilmemek de cabası ama şu an zaman macera zaman”

Haberin Devamı

ADRİANA LİMA UĞURLADI

Adriana Lima, Survivor 2018'in Gönüllüler takımında yarışacak olan Yiğit Marcus Aral ile birkaç ay önce çekilen bir pozunu Instagram sayfasında "Arkadaşım Yiğit Marcus Aral'a Survivor Türkiye'de iyi şanslar" notuyla paylaştı. Bu pozu daha önce Yiğit Marcus Aral kendi Instagram sayfasında paylaşmıştı.

Survivor Marcus kimdir Adriana Lima şans diledi

BAKMADAN GEÇME!