Survivor İpek Yaşar kimdir kaç yaşında? Galatasaray'da forma giydi

Güncelleme Tarihi:

Survivor İpek Yaşar kimdir kaç yaşında Galatasarayda forma giydi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2018 21:20

Survivor İpek, yarışmaya 23 Şubat Cuma akşamı yayınlanan bölümde dahil olmasının ardından araştırılan isim oldu. Crossfit sprocusu olan Survivor İpek Yaşar, Hukuk Fakültesi mezunudur. Peki, elenen ismin yerine gelen Survivor İpek Yaşar kimdir? İşte, merak edilen isim hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Survivor İpek Yaşar kimdir sorusu birçok izleyici tarafından oldukça merak edilen ve araştırılan konular arasında yer almaya başladı. Survivor'da talihsiz bir hastalık geçiren Gamze Aksu gönüllüler takımına veda etmişti. Gamze Aksu yerine gönüllüler takımına katılan bayan yarışmacı İpek Yaşar oldu. Peki, Survivor İpek Yaşar kimdir? Kaç yaşındadır?

İpek Yaşar'ın doğum tarihi hakkında henüz bir bilgi yok. CrossFit sporucu olan ve Instagram da binlerce takipçisi bulunan İpek Yaşar, Gamze Firuze Aksu yerine Survivor 2018'e katıldı. Survivor 2018’e iki gönüllü ve iki All-Star yarışmacının daha önceden dahil olacağını açıklanmıştı.

CrossFit sporcusu olan İpek Yaşar Hukuk Fakültesini bitirmiştir. Daha sonra yüksek lisans yapan İpek Yaşar başarılı bir avukat adayıdır. Crossfit Balaban’da koç olarak çalışan İpek Yaşar aynı zamanda Galatasaray su sporu takımında da uluslar arası bir oyuncudur. İpek Yaşar spor kariyeri ile ön planda olmayı çok sevmektedir.

BAKMADAN GEÇME!