Survivor iletişim oyununu kim kazandı? Funda korkuttu

Güncelleme Tarihi:

Survivor iletişim oyununu kim kazandı Funda korkuttu
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2018 23:37

Survivor iletişim ve sembol oyunu ile geceye damgasını vurdu. Dış dünya ile iletişim kurabilmek için iletişim oyununda büyük bir efor sarf eden takımlar aynı zamanda sembol oyunu kapsamında da büyük bir mücadele gösterdi. Peki, Survivor sembol ve iletişim oyununu kim kazandı? İşte, Survivor'da 16 Mart akşamı meydana gelen gelişmeler

Haberin Devamı

Survivor'da 16 Mart akşamı iletişim ve sembol oyunu heyecanı vardı. Aileleriyle görüşmek için her şeylerini ortaya koymaya hazır olan ünlüler takımı ile rahat bir nefes almak için bu oyunu kazanmak isteyen gönüllüler takımının verdiği mücadele aksiyon dolu dakikalara sahne oldu. Peki, 16 Mart akşamı Survivor'da sembol ve iletişim oyununu kim kazandı? İşte, son bölümden detaylar

SEMBOL OYUNU YAĞMUR VE ADEM'İN

Survivor'da 16 Mart akşamına damga vuran bir oyun da sembol ödülü oldu. Kıbrıs yolunda kendilerini garantiye alacak 2 ismi belirleme amacıyla oynanan sembol oyununda kıyasıya mücadele vardı. Büyük bir mücadelenin ardından erkeklerde Adem ve Turabi finale kalırken, kadınlarda finale adını yazdıran isimler Funda ve Yağmur olarak belirlendi. Sembol ödülünü kadınlarda Yağmur, erkeklerde ise Adem kazandı.

Haberin Devamı

İLETİŞİM OYUNU ÇEKİŞMELİ GEÇTİ

Ünlülerin daha önce iletişim oyununu kazanmaları nedeniyle ailelerinin görüntülü mesajları, gönüllülerin ise ilk kez oynamaları nedeniyle hayranlarının mesajları ve müzik ile buluşacağı iletişim oyunu, oldukça hararetli dakikalara sahne oldu. Parkurda varını yoğunu ortaya koyan oyuncular, başa baş skorlarla ilerledi. Oyunu kazanan taraf 10-9 skorla ünlüler takımı oldu.

Survivor iletişim oyununu kim kazandı Funda korkuttu

FUNDA BOĞULMA TEHLİKESİ YAŞADI

Son zamanlarda performansını arttıran Funda, iletişim oyununda takımı için parkura çıktı. Denizin içerisinde başlayan parkurun henüz başlarında sendeleyen Funda, suyun içerisindeki çırpınışlarıyla tehlike altında olduğunu işaret etti. Funda'nın yardımına yapım ekibi ve yarışmacılar yetişti. Funda, iletişim oyununda kenarda oturan isimler arasında yer aldı.

ELİF'TEN CUMALİ İSYANI

İletişim oyununda Cumali'nin yarışamayacak olması, Elif'i sinirlendiren konu oldu. Denizle arasının çok iyi olmaması nedeniyle büyük bir çoğunluğu denizin içerisinde geçen parkur hakkında çekinceleri olan Cumali, karşı takımın baskıları sonrası gurur yaparak oyuna dahil olmak istediğini açıkladı.

Cumali'ye sahip çıkan isim ise ünlüler takımından Turabi oldu. Turabi, kendisinin de su ile arasının iyi olmadığını bu nedenle Cumali'ye baskı yapmanın doğru olmadığını takım arkadaşlarına iletti ve başka bir isim seçmelerini rica etti.

BAKMADAN GEÇME!