Survivor Gizem kimdir? Gizem Kurtulan kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Gizem kimdir Gizem Kurtulan kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2018 18:48

Survivor Gizem Kurtulan, yoğun bir tempo ile hazırlandığı yarışma için tüm gücünü ortaya koyuyor. Sportif bir kimliğe sahip olan Survivor Gizem, pilates eğitmenliği de yapmaktadır. Peki, Survivor Gizem Kimdir kaç yaşındadır? İşte, merak edilen isim hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Survivor gönüllüler takımı yarışmacısı Gizem Kurtulan birçok izleyici tarafından oldukça araştırılan ve sorgulanan isimlerin başında yer almaya başladı. Güzelliğiyle ve sportif kimliğiyle dikkat çekmeyi başaran Gizem Kurtulan, Survivor'da şampiyon olabilmek için geldiğini belirtiyor. Peki, Gizem Kurtulan kimdir? Kaç yaşındadır?

GİZEM KURTULAN KİMDİR?

Gizem Kurtulan 1994 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. Güzelliğinin yanı sıra sportif kimliği ve güçlü fiziği ile ön plana çıkmayı başarmıştır. Pilates eğitmenliği veriyor. Yoğun ve sıkı bir antrenman programı ile yarışmaya hazırlanmıştır. 14-15 Haziran 2016 Pentatlon- Bıathle Türkiye Açık Şampiyonası'na katılmış ve dereceye girmiştir. Sağlıklı yaşam ve düzenli egzersizin önemli olduğuna inanan Gizem Kurtulan, şöhretten ziyade sadeliğin gücünü tercih ediyor. Doğayı ve gezmeyi çok seven Gizem Kurtulan, Uludağ Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor bölümünden mezun. Gizem Kurtulan'ın sosyal medya hesabı, sıradan hayatının yansıması.

BAKMADAN GEÇME!