Cumali Akgül kimdir? Survivor Cumali kaç yaşında, aslen nereli?

Güncelleme Tarihi:

Cumali Akgül kimdir Survivor Cumali kaç yaşında, aslen nereli
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2018 20:23

Gönüllüler yarışmacısı Cumali Akgül'ün hayatı merak konusu oldu. Beyaz Show'a katılan Cumali Akgül, Iğdır’dan İstanbul’a 1600km yol yürüyerek Survivor 2018 sezonunda yarışma hakkı elde etmişti. İddialı yarışmacı, 'hayallerinizi bırakmayın inancın sonu başarıdır.' sloganıyla dikkat çekmişti. Peki Cumali Akgül kimdir? Survivor Cumali kaç yaşında, aslen nereli?

Haberin Devamı

Survivor gönüllüler takımı yarışmacısı Cumali Akgül'ün kişisel bilgileri en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Iğdır’dan İstanbul’a 1600km yol yürüyerek Survivor'a katılmaya hak kazanan Cumali Akgül milyonlarca kişinin takdirini kazanmıştı. Peki, Cumali Akgül kimdir? Kaç yaşındadır?

Cumali Akgül Iğdır doğumlu ve 32 yaşındadır. Evli ve dört çocuk babası olan Cumali Akgül Survivor 2018 Gönüllüler takımının ilk yarışmacısıdır. Daha önce defalarca Survivor’a başvuru yapan ancak kabul edilmeyen Akgül, Iğdır’dan İstanbul’a 50 günlük yürüme serüveninden sonra “hayallerinizi bırakmayın inancın sonu başarıdır.” Sloganı ile gündeme oturmuştu.

YARIŞMAYA KATILABİLMEK İÇİN 1600 KM YOL YÜRÜDÜ

Survivor 2018 kadrosuna dahil olmak isteyen Cumali Akgül Iğdır’dan İstanbul’a 50 gün boyunca yaklaşık 1600 km yol yürüyerek geldi. Survivor’a aşık olduğunu iddia eden Akgül, Acun Ilıcalı’nın da konuk olduğu Beyaz Show’a katıldı. Beyazıt Öztürk’ün ve Beyaz Show seyircisinin ısrarına dayanamayan Acun Ilıcalı, Cumali Akgül’ü Survivor kadrosuna dahil etmişti.

BAKMADAN GEÇME!