Survivor 2019'da yarı finale kalan son yarışmacı belli oldu! Survivor finalistleri kimler?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2019da yarı finale kalan son yarışmacı belli oldu Survivor finalistleri kimler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2019 10:05

Şubat ayında Dominik'te macerasında başlayan ve izleyiciler tarafından büyük ilgi gören Survivor Türkiye- Yunanistan'da büyük final günü geldi. Yarışmada aylardır mücadele eden bir isim, yapılan oylamalar sonucunda Survivor 2019 şampiyonu olacak. Yarışmanın birincisinin açıklanmasına saatler kala, finalistlerin kim olduğu da merak konusu oldu. Peki, Survivor 2019'da kimler finale kaldı? İşte, Survivor finalistleri.

Haberin Devamı

Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasının son günleri yaşanıyor. Survivor Türkiye Yunanistan'da aylar süren zorlu maratonda finale kalan isimler, 29 Haziran tarihli bölümde hep birlikte uzun uğraşlarla yaptıkları barakalarını yıktı ve adaya veda ettiler. Peki, Survivor finali ne zaman, finalistler kimler?

Aylar süren Survivor 2019 mücadelesi artık tamamlanmak üzere. Bu yıl Türkiye Yunanistan formatıyla yayınlanan Survivor’da bugün yarı final heyecanı yaşanacak. Yarı final için mücadele eden dört yarışmacıdan ikisi yarı finale direkt olarak kalma şansı elde ederken; potaya kalan iki isimden biri “şampiyon” unvanına ve hayallerine veda edecek.

Survivor'ın 29 Haziran tarihli bölümünde Türk yarışmacılar arasında yarı final oyunu oynandı. Yarı final oyununda Yusuf, Okay, Emre ve Seda bireysel olarak oynadı. Oyunun ilk galibi Yusuf oldu, ikincisini Okay, en son ise Seda kazandı. İlk kaybeden Emre oldu. Emre yarı final öncesinde oylamaya çıktı.

Survivor Türkiye Yunanistan yüz sekizinci bölümde ikinci sıralama oyununda ilk oyunun kazananları Okay, Seda ve Yusuf yarı finale kalmak için mücadele ettiler. Yarı finale gideceği kesinleşen ilk isim Okay oldu. İkinci isim Yusuf oldu. Emre ve Seda ise yarı final için oyalamaya çıkacak isimler oldu.

Haberin Devamı

Yapılan SMS oylaması sonucu rakibi Emre'den daha fazla oy alarak yarı finale kalan yarışmacı Seda oldu. 

BÜYÜK FİNAL BODRUM KALESİ'NDE

Survivor 2019'un finali bu kez Kıbrıs yerine Bodrum'da olacak. Survivor'ın final bölümü ise 1 Temmuz Pazartesi akşamları ekrana gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!