Survivor Fatih kimdir? Survivor puanı kaç?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Fatih kimdir Survivor puanı kaç
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2017 17:20

Yarışmaya sonradan katılan isimler arasında yer alan Fatih Hürkan, ünlüler takımı içerisinde pasif kalması nedeniyle eleştirileri almaya devam ediyor. Takım için çıktığı oyunlarda iyi başlangıç kötü sonuçlarla gündeme gelen Survivor Fatih, dahil olduğu tartışmalar nedeniyle de sunucu Acun Ilıcalı tarafından uyarı almıştır. Peki, Survivor Fatih kimdir? İşte, yarışmacı hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Fatih Hürkan, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu olmaya devam ediyor. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken Fatih Hürkan'ın ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda gösterdiği performans merak ediliyordu. Halk tarafından sonradan seçilerek survivor'a katılmaya hak kazanan ve ünlüler takımını seçen Fatih Hürkan'ın agresif tavrı oldukça dikkat çekmişti. Peki, Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Fatih Hürkan kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Survivor yarışmasına sonradan katılan isimler arasında yer alan Fatih Hürkan, takım arkadaşlarını zor duruma sokması nedeniyle karakteriyle araştırılmaya başlandı. İlk önce takım arkadaşı İlhan Mansız ile kavgaya tutuşan ardından rakip takım oyuncuları Eser ve Erdi'ye kafa tutan Fatih Hürkan, karakteriyle dikkat çekti.

Haberin Devamı

Takımı için çıktığı 29 oyundan yalnızca 9 yarışı kazanabilen Fatih, 0.38'lik performans sıralamasına sahip. Fatih, bu sıralama ile takım performans sıralamasında en son sıralarda yer alıyor.

14 Eylül 1971 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Fatih Hürkan, İTÜ Makina Mühendisliği bölümü mezunudur. 1998'de Best Model of Turkey'de 2. seçilmiş ve mankenliğe başlamıştır. 1998'de başrolünü Emrah'ın oynadığı Unutabilsem (Kaya Ererez/TV) dizisinde küçük bir rolle ilk kez kamera karşısına geçti. Bulut Bey ile başrole geçti, daha sonra kötü adam rollerinin aranan ismi oldu.

Bir süre Şahika Tekand Studio'sunda oyunculuk eğitimi aldı. Tevfik Gelenbe Tiyatrosu'nda Aman Hayret, Biraz Gayret oyunuyla da sahnede profesyonel oldu. Kral TV'de sunuculuk yaptı ve 100'ün üzerinde reklam filminde rol aldı. 2 sinema filminde yer aldı.

Önemli Filmleri 

1999 – Kahpe Bizans (Gani Müjde)

2006 – Kıyamet (Savaş Erişçi)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!