Survivor 2019'da dün kim elendi? Dominik'ten dün akşam kim ayrıldı?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2019da dün kim elendi Dominikten dün akşam kim ayrıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2019 07:21

Survivor 2019'un 26 Mart tarihli bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Eleme heyecanı öncesinde kahvaltı ödülü ile karşı karşıya gelen yarışmacılar parkurda ter döktü. Kahvaltı ödülünü Türk takımından Hikmet kazandı. Yarışmacı ödülün ardından motive oldu. Peki, Survivor 2019'da dün kim elendi? Dominik'ten dün akşam kim ayrıldı?

Haberin Devamı

Heyecanla takip edilen yarışma programı Survivor 2019'un dün akşam yayınlanan bölümünde sembol ödülü rekabeti yaşandı. Survivor 2019'un 26 Mart'ta izleyiciyle buluşan 34. bölümünde yarışmacılar sembol ve kahvaltı ödülü için kıyasıya yarıştı. Peki Survivor'da sembol ve kahvaltı ödülünü kimler kazandı? Peki, Survivor'du dün akşam kim elenerek adadaki hayallerine veda etti? İşte, o detaylar ve Afroditi'den samimi açıklamalar

SEMBOL ÖDÜLÜNÜ KAZANAN İSİMLER

Survivor Türkiye Yunanistan’da dün eleme heyecanı da yaşandı. Sembol oyununun kazananı ise merak edilen konular arasında. Bu hafta erkeklerde sembolün sahibi Yusuf oldu. Kadınlarda ise sembol oyununun sahibi Büşra oldu.

KAHVALTI ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Adada yaşanan kıyasıya mücadele 34. bölümle devam etti. Kahvaltı ödülü için yarışan yarışmacılar parkurda ter döktü. Kahvaltı ödülünü Türk takımından Hikmet kazandı. Yarışmacı ödülün ardından motive oldu.

Haberin Devamı

ADADAN KİM ELENDİ?

Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan'da ödül oyunlarının ardından dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık ödülünü Türk takımının kazanmasıyla birlikte Yunan takımından bir isim adaya veda etti. Eleme potasında Spyros, Tony, Patrick'in isimleri öne çıktı. Elenen isim ise Patrick oldu.

AFRODİTİ: ADADA HOŞLANDIĞIM BİRİSİ VAR

Yunan takımı yarışmacısı Afroditi, 26 Mart Salı akşamı yayınlanan bölümde yaptığı açıklamada, Türk takımından hoşlandığı bir kişi olduğunu itiraf etti. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!