Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte nefes kesen mücadeleden detaylar

Güncelleme Tarihi:

Survivorda ödül oyununu hangi takım kazandı İşte nefes kesen mücadeleden detaylar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2017 21:38

Survivor'da bu akşam yine nefes kesen bir ödül oyunu heyecanı ekranlara geldi. Ekranların herkes tarafından soluksuz olarak takip edilen yarışması survivor'da bu akşam oldukça heyecan dolu bir ödül oyunu oynandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı hem harika bir hediyenin sahibi olacaktı hem de karınlarını tıka basa doyuracaklardı. Peki, Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte, nefes kesen mücadeleden detaylar.

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen ve dünyanın en zor yarışması olarak gösterilen survivor'da bu akşam yine heyecan seviyesi oldukça yüksek bir ödül oyunu gerçekleşti. Ünlüler ve gönüllüler takımı Acun Ilıcalı'nın ödülü açıklamasıyla birlikte adeta şok yaşadı. Peki, Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte, nefes kesen mücadeleden detaylar.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor'da bu akşam oldukça kritik bir ödül oyunu gerçekleşti. Ünlüler ve gönüllüler takımı oyunu kazanmak için her şeylerini vereceklerini belirtti. Acun Ilıcalı'nın ödülü açıklamasıyla heyecan daha da arttı. Survivor'da ödülü kazanan takım muhteşem bir televizyonun sahibi olacaktı. Öte yandan ödülü kazanan takım milli maçı televizyondan canlı takip edip diğer yandan da güzel yiyeceklerin tadını çıkartacaklardı. Oldukça zorlu parkurda yarışan yarışmacılar zor anlar yaşadı. Ünlüler takımı harika bir performans sergileyerek ödülün sahibi oldu.

Haberin Devamı

ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyunu hız ve beceri gerektiriyordu. Hem Ünlüler hem de Gönüllüler takımı kıyasıya mücadele etti. Dokunulmazlığı alan takım ise Ünlüler oldu. Gönüllüler takımı kendi içerisinde bireysel dokunulmazlık için yarıştı, bu oyunun galibi ise Berna oldu. Böylece eleme Elif ve Ogeday otomatik bir şekilde eleme adayı oldu. 

OYUN ESNASINDA TARTIŞMA ÇIKTI

Berna ve Sema arasında ilginç bir kavga yaşandı. Sema, Berna ile tartıştıkları sırada 'beni Sabriye ile karıştırma' diyince Berna 'aynı Sabriye gibisin' diyince iki isim arasında gerginlik daha da arttı. Berna'nın oyuna konsantre olmaması nedeniyle gerilen gönüllüler takımı dünkü galibiyeti sürdüremedi. 

SABRİYE OYNADI MI?

Sabriye'nin geçtiğimiz gün oynanan ödül oyununda 'canım istemiyor' diyerek oyunlara çıkmadığı ve bunun yanında ağrılarının da olduğunu belirtmesi üzerine Sema tek kalmıştı. Bu duruma tepki gösteren İlhan ve Serhat, Sabriye'nin dokunulmazlık oyunu performansıyla şaşırdı. Dün ağrıları olduğunu ifade eden Sabriye'nin neşeli ve hırslı hali hem takım üyelerini hem de karşı takımı şaşırttı. 

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!