Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? Survivor eleme adayları kimler?

Güncelleme Tarihi:

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazanacak Survivor eleme adayları kimler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2017 13:38

Survivor'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu bugün oynanıyor. Bu akşam haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya gelen iki takım, güç ve denge oyunuyla mücadele edecek. Yarışı kaybeden takım eleme adaylarını belirleyecek. Peki, daha önce belirlenen Survivor eleme adayları kimler? Bugünkü dokunulmazlık oyununda neler olacak? İşte, Survivor’da son durum!

Haberin Devamı

Survivor macerası bu akşam kaldığı yerden devam ediyor. Zorlu yarışmada birleşme partisi sonrasında elenecek ilk isim bu hafta belli olacak. Birleşme haftası nedeniyle geçtiğimiz hafta elemenin olmadığı Survivor 2017'de eleme bu hafta içerisinde gerçekleştirilecek. Bu akşam haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya gelen iki takım, güç ve denge oyunuyla mücadele edecek. Haftanın 2. dokunulmazlık oyununu kaybeden taraf, kendi aralarından belirledikleri isimleri eleme adayı gösterecek. Peki, dokunulmazlık oyununda neler olacak? Eleme adayları kimler?

Haberin Devamı

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

Geçen hafta yapılan değişikliğe göre dokunulmazlık oyunlarından sonra iki değil bir eleme adayı belirlendi. Buna göre eleme adayları konseyde yapılan oylamaya göre belirlendi. Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan isimler ise eleme adayı çıkarmadı. Yeni kurala göre geçtiğimiz hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununda birer aday çıkarıldı. Her iki dokunulmazlık oyununda da kaybeden takım olan Gönüllüler takımı ilk oyunun ardından Berna'yı ikinci oyunun ardından ise Gökhan'ı eleme adayı olarak çıkardı. Bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler ise Sabriye'yi aday olarak gösterdi.

Haberin Devamı

SURVİVOR ELEME BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Survivor 2017'de eleme 18 Nisan Salı günü gerçekleşecek. Geçtiğimiz haftalarda milli maçlar nedeniyle çarşamba gününe alınan ve tek seferlik çarşamba günü gerçekleşen elemeler yeniden salı gününe alındı. Buna göre Survivor 2017'de eleme günü eski günü olan salı gününe geri döndü.

 

 

BAKMADAN GEÇME!