Survivor Damla Can kimdir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Damla Can kimdir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2018 18:26

Survivor All-Star takımı yarışmacısı Damla Can kimdir sorusu birçok izleyici tarafından oldukça merak edilen ve araştırılan konular arasında yer almaya başladı. Survivor 2018'de gösterdiği başarılı performansla izleyicilerin dikkatini çekmeye devam eden Damla Can kimdir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Sporcu kimliğini Instagram paylaşımlarıyla da gözler önüne seren Damla Can, 1990 yılında İstanbul'da doğdu. Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla Can, jimnastik, step ve aerobik sporlarıyla ilgileniyor. Bu yıla dair iddiasını “Tecrübelerimi yanıma aldım bu defa daha fazlası için gidiyorum.” sloganıyla ortaya koyan hırslı All-Star yarışmacısı, 2016 sezonunda finale kalarak büyük bir başarı elde etmişti.

Pek çok Survivor yarışmacısı gibi Damla Can da zorlu yarışmaya gitmeden önce Instagram hesabından paylaşımda bulundu. Mücadeleci yapısından bahseden Damla, takipçilerinden şu sözlerle destek istedi:

“Bu zamana kadar en ufak mücadeleden kaçmadan her şeyimle sadece kendim oldum! Ve şimdi kocaman bir ailemle yeniden sizler için savaşacağım. Şimdi sıra bizde sizin gücünüzle bu sene her şey çok daha iyi olacak sabredin.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!