Survivor puan tablosunda büyük kapışma! 22. bölümde Nagihan şoku

Güncelleme Tarihi:

Survivor puan tablosunda büyük kapışma 22. bölümde Nagihan şoku
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2018 09:45

Survivor'da dün akşam yayınlanan 21. son bölümde Türkiye Romanya mücadelesi çekişmeli sahneleri ekrana getirdi. Ünlüler ve gönüllüler takımı galibinin parkura çıkacağı mücadele, geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi yine ünlüler takımının oldu. Dün akşamın ardından yayınlanan 22. yeni bölüm fragmanına Nagihan damgasını vurdu. Peki, Survivor'da puan tablosu, tüm bu gelişmelerin ardından nasıl şekillendi. İşte, Survivor 2018'in puan tablosu

Haberin Devamı

Survivor'ın dün akşam yayınlanan 21. bölümünde enteresan olaylar yaşandı. Üst üste oyun kaybetmekten sıkılan ve gitgide bitkin düşmeye başlayan gönüllüler takımı için Survivor'ın 22. bölüm fragmanında Nagihan kararı alındı. Survivor'ın yeni bölümlerinde Nagihan, gönüllüler takımı için mücadele edecek. İşte, Survivor'ın dün akşam yayınlanan 21. bölümünden bazı detaylar ve 22. bölüm fragmanı

Survivor'da dün akşam ekrana gelen ünlüler-gönüllüler mücadelesinin kazananı yine değişmedi. Kazanan takımın hamburger ve patates kızartması yemeye hak kazanacağı oyunun ardından Romanya mücadelesine de hak kazanılmış oldu. Romanya ile karşılaşan ünlüler takımı, kıyasıya bir mücadele verdi. Diğer taraftan ünlüler ile gönüllüler arasında gerçekleşen mücadele öncesi, Ramazan bir anda yere yığıldı. Kısa bir müdahalenin ardından Ramazan'ın ayağa kalkmasıyla birlikte yarışma kaldığı yerden devam etti.

Haberin Devamı

SURVİVOR PUAN DURUMUNDA TURABİ-ÜMİT KAPIŞMASI

Oyuncuların bireysel ve takım yarışmalarındaki durumunu ortaya koyan puan durumu, kimin en iyi olduğunu ortaya çıkardı. Turabi ile Ümit Karan'ın başa baş gittiği puan durumunda, Adem ve Damla ise yakın takipte yer alıyor.

Survivor puan tablosunda büyük kapışma 22. bölümde Nagihan şoku

TÜRKİYE ROMANYA MAÇINI KİM KAZANDI?

Türkiye Romanya mücadelesine bir kez daha çıkmaya hak kazanan ünlüler takımı, zorlu parkurda çetin bir mücadele verdi. Sakatlık geçiren Merve'nin göz yaşlarını tutamadığı parkurda, Romanya bir kez daha mağlup oldu. Oyunu kazanan ünlüler, restoran rezervasyonuna katılım sağlayan taraf oldu.

NAGİHAN GÖNÜLLÜLER TAKIMINA DAHİL OLDU

Üst üste aldıkları mağlubiyetlerin ardından hayli zor günler geçiren gönüllüler takımı için kritik bir gelişme yaşandı. Ünlüler takımının hırslı yarışmacısı Nagihan'ın yarışmanın en başında gönüllüler takımına katılmak istediğini ifade eden Acun Ilıcalı, bu isteğin bugün gerçekleşeceğini duyurdu. Survivor'ın yeni bölüm fragmanına yanısıyan görüntülerde Nagihan, gönüllüler takımına dahil oldu.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!