Survivor'da dün akşam kim elendi? İşte Survivor'da ilk elenen yarışmacı

Güncelleme Tarihi:

Survivorda dün akşam kim elendi İşte Survivorda ilk elenen yarışmacı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2018 20:20

Survivor'da dün akşam eleme gecesiydi. Yarışmacıların SMS oylarına göre eleneceği gecede gönüllüler takımından 3 aday çıkmış ve elenecek yarışmacı belirlenmişti. Peki Survivor'da dün akşam kim elendi? İşte Survivor 2018'de elenen yarışmacı ve yaşananalar

Haberin Devamı

Survivor 2018 büyük heyecan sürmeye devam ediyor. Oynanan dokunulmazlık ve ödül oyunlarının ardından bu akşam kritik bir SMS oylaması gerçekleşti. Yapılacak olan SMS oylamasının ardından Survivor 2018'de ilk elenen isim belli oldu. 

Survivor 2018'de ilk eleme heyecanı bu akşam yapılan SMS oylamasıyla birlikte belli oldu. Oynanan ilk dokunulmazlık oyununda ünlüler ve gönüllüler takımı arasında büyük çekişme yaşanmıştı. Kıyasıya geçen mücadelenin galibi ünlüler takımı olmuştu ve ilk elenen ismin gönüllüler takımından olacağı garantilenmişti. Öte yandan Survivor Gamze Aksu hakkında ise Acun Ilıcalı detayları açıkladı. Peki, Survivor 2018'de adaya veda eden ilk isim gönüllüler takımından kim oldu?

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor 2018'de ilk eleme konseyiyle birlikte elenen isim belli oldu. Büyük heyecanın sürdüğü Survivor'da adaya veda eden isim bu akşam gerçekleşen SMS oylamasıyla birlikte açıklandı. Gönüllüler takımından Marcus, Yağmur ve Cumali arasında gerçekleşen SMS oylamasının ardından Survivor'a veda eden ilk isim Marcus oldu.

Haberin Devamı

ACUN ILICALI: GAMZE SURVİVOR’A DEVAM EDEMEYECEK

Acun: Gamze doktor kontrolündeydi. Doktor Metin Kuş Gamze’nin Survivor’a devam edemeyeceğini söyledi. Şuan da Survivor macerası Gamze için bitti. Önümüzdeki günlerde yeni bir yarışmacı gelecek. Hakan hakkında şuan bilgim yok ileride devam edip edemeyeceği belli olacak. Doktorumuz çok hassas emin olmadığı sürece yarışmacının devam edip edemeyeceğine karar vermiyor. Bir yarışmacı iyi hissetmiyorum derse yarışmaya çıkmaz.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyunları gün geçen gün daha kaliteli olmaya devam ediyor. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımı arasında gerçekleşen ödül oyununda oldukça kıyasıya bir rekabet yaşandı. Üst üste ödül oyunlarını kaybeden gönüllüler takımı artık bu şanssızlığı kırıp ödül oyununu kazanmak istiyordu. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı ödül iki takım yarışmacılarına da oldukça cazip geldi. Ödül kişi başı bir protein sütü ve yoğurduydu. Oynanan ödül oyunu 10-8 gönüllüler takımının galibiyetiyle tamamlandı ve gönüllüler takımı ödülün sahibi oldu. 

Haberin Devamı

ELEME POTASINDA KİMLER VARDI?

Bireysel dokunulmazlık ödülünü alan Ramazan, Marcus'un adını söyleyerek ilk adayı çıkardı. Bireysel dokunulmazlıkta ikinci oyunu kazanan Funda ise Yağmur'un adını vererek elenme potasını oluşturdu.

Yağmur ve Marcus'un ardından takım kararıyla ismi yazılan isim ise Cumali oldu. Survivor 2018'in ilk elenme potası Marcus, Cumali ve Yağmur üçlüsüyle oluştu.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANMIŞTI?

Survivor 2018'de ünlüler takımı üst üstte kazanarak hem ödülleri hem de dokunulmazlık kolyesini topladı. Bu sayede ilk elenme stresi yaşamayacak olan ünlülüler takımı rahat bir nefes aldı. Gözler dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımına çevrilirken, bireysel dokunulmazlık ödülünü alan yarışmacılar bir arkadaşlarının ismini söylemek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

SURVİVOR HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Survivor 2018 All-Star yarışmasının hangi günler yayınlanacağı belli oldu. İzleyicilerin her bölümünü büyük bir merakla beklediği Survivor'ın yeni bölümleri salı, perşembe, cuma, cumartesi ve pazar geceleri yayınlanacak.

BAKMADAN GEÇME!