Survivor 2018'de ödül oyununu kim kazandı? Nihat ve Hakan arasında sinirler gerildi

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2018de ödül oyununu kim kazandı Nihat ve Hakan arasında sinirler gerildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2018 12:33

Survivor 2018'de ödül oyunu heyecanı izleyicilerini ekran başına kilitledi. Ekranların herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor'da bu akşam nefes kesen bir ödül oyunu heyecanı vardı. Ödül oyununda iki takım yarışmacıları da karınlarını doyurmak adına kıyasıya mücadele etti. Oyun esnasında Nihat ve Hakan arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Peki, Survivor 2018'de ödül oyununu kim kazandı?

Haberin Devamı

Survivor'da ödül oyunlarının heyecanı ve kalitesi artmaya devam ediyor. Her geçen gün kalitesi artan ödülleri kazanmak adına ünlüler ve gönüllüler takımı zorlu mücadelelere çıkıyorlar. Oldukça aç olan iki takım yarışmacıları bu akşam karınlarını doyurmak için son ana kadar mücadele verdiler. Peki, Survivor 2018'de ödül oyununu kim kazandı?

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam oldukça aç olan karınlarını doyurmak adına kan ter içinde kalarak mücadele ettiler. 9-0'lık galibiyet serisi yakalayan ünlüler takımı bu akşam yine mücadeleyi kazanmak için sahadaydı. Gönüllüler takımı ise bu seriye artık bir son verip çıkış yakalamak istiyorlardı. Acun Ilıcalı ödülü açıkladığı an da iki takım yarışmacıları da adeta kendinden geçti. Ödül müthiş sandviçlerdi. Oynanan mücadelelerin ardından ödülü kazanan takım ünlüler takımı oldu ve ödülü afiyetle yediler.

Haberin Devamı

NİHAT DOĞAN VE HAKAN KAVGASI

Nihat Doğan ve Hakan arasında ödül oyunu esnasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Sahada mücadele eden Nihat Doğan'ın gözüne yanlışlıkla Anıl'ın ayağı geldi. Bunun üzerine Hakan'ın kenardan bişey yok demesi Nihat Doğan'ı çıldırttı. İkili arasında yaşanan gerginliği ardından oyun kaldığı yerden devam etti.

ADA OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da en iyi ada oyununda bu akşam ünlüler ve gönüllüler takımı en iyi yarışmacılarını sahaya sürdüler. Ünlüler takımında Nagihan, Turabi, Adem ve Sema, gönüllüler takımında ise Birsen, Yağmur, Anıl ve Melih yarıştı. Daha rahat ada şartlarında yaşamak için mücadele eden iki takımdan birisi mutlu sona ulaştı. Ünlüler takımı bu akşam yine formundaydı ve ada oyununu zorlanmadan kazandılar. Böylelikle bu hafta yine rahat yataklarda yatma şansını yakaladılar.



SURVİVOR’DA EN SON KİM ELENDİ?

Survivor’ın 5 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık mücadelesini kaybeden Gönüllüler, kendi takımlarından 3 ismi eleme potasına bıraktı. Emre, Melih ve İpek sms oylamasına kaldı. En az oyu alarak yarışmaya veda eden isim Emre oldu. Yarışmaya yeni katılan Emre'nin vedası herkesi şaşırttı. Diğer iki isimden daha az oyu aldığı için Survivor’a veda eden Emre; “Geldiğim süre boyunca çok güzel anlar geçirdim. Çok şey öğrendim. Gitmem gerekiyorsa bunun sebepleri vardır. Umudumu asla kaybetmeyeceğim. Her şey için çok teşekkür ederim. Sorun yok...” açıklamasında bulundu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!