Survivor 2018 ne zaman başlıyor? Survivor 2018 yarışmacıları

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2018 ne zaman başlıyor Survivor 2018 yarışmacıları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2017 14:53

Survivor 2018, araştırılmaya devam ediyor. All Star ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Survivor 2018'de isimler yavaş yavaş belli oluyor. Geçtiğimiz yarışmaların efsane isimlerinin bir araya geleceği yeni sezonda, Turabi, Hilmicem ve Hakan Hatipoğlu gibi isimler yer alacak. Peki, Survivor 2018 ne zaman başlayacak? İşte, merakla araştırılan yarışma hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Survivor 2018 ne zaman başlayacak sorusu, yarışmanın yeni sezonunu bekleyen vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Geçtiğimiz yarışmalara damga vurmuş isimlerin yarışacağı Survivor 2018'de, Turabi ve Adem Kılıççı öne çıkan isimler arasında yer alıyor. Peki, Survivor 2018 ne zaman başlayacak? İşte, merak edilen detaylar

SURVİVOR 2018 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Tv8'de yayınlanan Gel Konuşalım'da Survivor 2018'in 15 Şubat'ta başlayacağını duyuran Acun Ilıcalı, All Star'lar kadrosunda yarışacak isimlerden bazılarını duyurdu. Ilıcalı, "All Star kadrosuna 3 isim daha dahil oldu; Hilmi Cem İntepe, Adem Kılıççı, Hakan Hatipoğlu. Üçüne de başarılar dilerim..” ifadelerini kullandı.

TURABİ ÜÇÜNCÜ KEZ SURVİVOR'A GİDİYOR

Survivor 2018 için hazırlıklara başlayan Acun Medya ekibi yarışmacıları da belirlemeye başladı. Daha önce iki kez Survivor'a katılan ve ikisinde de şampiyonluğa ulaşan Turabi üçüncü kez Survivor'a gidiyor.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabından güzel haberi sevenleriyle paylaşan Turabi, yayınladığı videonun altına '3. defa Survivor mı? 'İmkânsız...' dedi gururum. 'Riskli...' dedi. Tecrübem, 'Manasız...' dedi. Mantığım, 'Yine de denemeye değer' dedi. Kalbim... 'Seneye görüşürüz' mesajını yazdı.

Survivor 2018 ne zaman başlıyor Survivor 2018 yarışmacıları

İLK YARIŞMACI CUMALİ AKGÜL

Survivor 2018 kadrosuna dahil olmak isteyen Cumali Akgül, Iğdır’dan İstanbul’a 50 gün boyunca yaklaşık 1600 km yol yürüyerek geldi. Cumali Akgül’ün Survivor için fiziksel olarak yeterli olmadığını söyleyen Acun Ilıcalı, Beyazıt Öztürk’ün ısrarlarına dayanamayınca “Cumali kardeşim o kadar yol yürümüş gelmiş. Bundan sonra yürüyen hiç kimseyi almayacağımızı garanti ederek kendisini Survivor’a almaya karar verdik.” açıklamasını yapmıştı.

SURVİVOR'A GİDECEK 11 İSİM ŞÖYLE

Hilmicem İntepe

Murat Ceylan

Adem Kılıççı

Nihat Doğan

Ümit Karan

Hakan Hatipoğlu

Cumali Akgül

Turabi Çamkıran

Sema Aydemir

Nagihan Karadere

Merve Aydın

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!