Survivor 2018 bu akşam neden yok? Survivor yeni bölüm ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2018 bu akşam neden yok Survivor yeni bölüm ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2018 18:43

Survivor 2018'de büyük heyecan sürmeye devam ederken, izleyiciler de Survivor'ın yayın günlerini merak etmeye devam ediyorlar. Haftanın tam 5 günü izleyicileriyle buluşan Survivor'da yayın günlerinin değişikliği sebebiyle izleyicilerin kafası karışıyor. Peki, Survivor 2018 bu akşam neden yok? Survivor yeni bölüm ne zaman?

Haberin Devamı

Ekranların soluksuz olarak takip edilen yarışma programı Survivor 2018 bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda yer almayacak. Her hafta 5 gün izleyicileriyle buluşan Survivor'da eleme gecesi pazartesi akşamı gerçekleşti. Survivor 2018'de normal şartlar eleme geceleri salı akşamı düzenleniyor ve program yayın günlerinin sırasıyla devam ediyor. Peki, Survivor 2018 bu akşam neden yok? Survivor yeni bölüm ne zaman?

Survivor'da eleme gecesi pazartesi akşamı yapıldı. Normalde salı günleri gerçekleşen eleme gecesinin pazartesi yapılmasıyla birlikte Survivor 2018 bu akşam yayınlanmayacak. Survivor'ın yeni bölümleri perşembe akşamından itibaren izleyicileriyle buluşacak.

SURVİVOR YAYIN GÜNLERİ

Survivor, bu yıl da haftanın belirli günlerinde izleyicisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. TV8 ekranlarında 20.00'da başlayan Survivor, 24.00'a kadar devam ediyor. Survivor bu yıl salı, perşembe, cuma, cumartesi ve pazar günleri izleyicilerle buluşuyor.

Haberin Devamı

SURVIVOR'DA ELENEN İSİM KİM OLDU

Survivor'da 5 Mart gecesi eleme heyecanı vardı. İpek, Melih ve Emre'nin yer aldığı potadan bir kişi, en az SMS oyunu alarak gecenin sonunda Survivor hayallerine veda etti. Ayrılan isim Emre Durak oldu.

Oyunlarda en yüksek performans erkeklerde sırasıyla Turabi, Ümit Karan;

Kadınlarda ise Sema, Nagihan şeklinde sıralandı.

BAKMADAN GEÇME!