Survivor 2018 tam kadrosu belli oldu - Survivor All Star ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2018 tam kadrosu belli oldu - Survivor All Star ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2018 15:37

Survivor 2018 tam kadrosu yayınlanan fragmanlarla duyuruldu. Daha önceki sezonların en iddialı isimlerinin yer aldığı Survivor All Star'ın ne zaman başlayacağına yönelik sorular artış gösterdi. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı listenin sürpriz ismi Ümit Karan oldu. Peki Survivor 2018 yarışmacıları kimler, All Star sezonu ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

Survivor 2018 All Star bu hafta sonu başlıyor. Ünlüler ve gönüllüler kadrosunda yer alan birbirinden iddialı ismin mücadele edeceği Survivor 2018 All Star yarışmasında, geçtiğimiz dönemden birçok isim yer alacak. Peki, Survivor 2018 All Star ne zaman başlayacak? İşte, merakla araştırılan yarışma hakkında merak edilen bazı detaylar

Survivor 2018 ne zaman başlayacak sorusu sevilen yarışmanın takipçileri tarafından merakla araştırılan konular arasında yer alıyor. Yayınlandığı her sezonla izleyicilerini ekran başına kilitleyen Survivor'da bu sene yarışacak olan isimlerden bazıları belli oldu. Peki, Survivor 2018 ne zaman başlayacak? İşte Survivor'da bu yıl yarışacak isimler.

Survivor yarışmasının kadrosundaki bir çok isim belli oldu. Şimdi yarışmanın başlayacağı gün merakla bekleniyor. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada Survivor yarışmasının 10 Şubat tarihinde başlayacağını açıkladı. Şimdi gözler Survivor 2018 kadrosunda yer alan isimlere çevrildi.

Haberin Devamı

 Tv8'de yayınlanan Gel Konuşalım'da Survivor 2018'in 10 Şubat'ta başlayacağını duyuran Acun Ilıcalı, All Star'lar kadrosunda yarışacak isimlerden bazılarını duyurdu. Ilıcalı, "All Star kadrosuna 3 isim daha dahil oldu; Hilmi Cem İntepe, Adem Kılıççı, Hakan Hatipoğlu. Üçüne de başarılar dilerim..” ifadelerini kullandı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!