Stranger Things 3. sezon ne zaman başlıyor?

Güncelleme Tarihi:

Stranger Things 3. sezon ne zaman başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2018 15:07

Stranger Things, 3. sezonu ile gündemden düşmüyor. İlk iki sezonu ile dikkatleri üzerine çeken dizi, 3. sezonu ile araştırılmaya başlandı. Bilimkurgu-Korku dalında internet üzerinden yayınlanan Stranger Things dizisi, 3. yeni sezonu ile seyircileri tarafından sorgulanmaya başlandı. Peki, 1980'lerde ABD'nin bir kasabasında yaşanan psişik olayların ele alındığı Stranger Things 3. sezonu ne zaman başlayacak? İşte, dizinin tutkunlarının araştırdığı o tarih hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Stranger Things, merak edilen senaryosu ve sürükleyici anlatımı ile yeni sezonu sorgulatmaya devam ediyor. Son sezonda ekrana yansıyan olayların ardında Stranger Things 3. sezonuna kilitlenen seyirciler, sezonun yayın tarihini sorgulamaya başladı. Peki, Stranger Things dizisi ne zaman başlayacak? İşte, beklenen o tarih

Stanger Things dizisinin yeni sezon ile 2018 yılının güz döneminde izleyicilerle buluşması bekleniyor. Yeni sezonda 8 ya da 9 bölüm çekecek olan Stranger Things, bazı karakterlere yer vermeyecek.

Dizinin yapımcı senaristi Shawn Levy ve Dan Cohen ikilisi, bu sezonda Will’in yeni şeylerle başa çıkması gerektiğini ve Will’in ana olayların tam merkezinde yer almayacağını söylüyor.

Shadow Monster'ın ise yeni sezonda görünmeyeceği ve yeni kötü güçlerin ortaya çıkacağı, Shawn Levy'nin ekledikleri arasında yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!