Stil Avcıları’nda kim elendi? Çeki kim aldı?

Güncelleme Tarihi:

Stil Avcıları’nda kim elendi Çeki kim aldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2017 14:44

Moda yarışması Stil Avcıları’nda ilk eleme heyecanı bugün yaşandı. Moda ikonu konseptiyle yarışan isimlerden biri Stil Avcıları’ndaki macerasını erken tamamladı. Öte yandan jüriden en fazla puan toplayan kişi 10 bin TL’lik çeki almaya hak kazandı. Peki, Stil Avcıları’ndan kim elendi?

Haberin Devamı

Adını dünyaya duyurmuş ünlü tasarımcı Hakan Akkaya, modanın duayenlerinden usta koreograf Uğurkan Erez ve Türkiye güzeli Demet Şener’in jüri koltuğunda oturduğu Stil Avcıları’nda ilk final heyecanı bugün yaşandı. Zevkine, stiline ve enerjisine güvenen moda tutkunlarının yarıştığı Stil Avcıları’na bir isim veda etti. Melekler ve Starlar isimli iki takımın moda mücadelesi saat 12.45’te ekrana geldi.  Peki, Stil Avcıları'ndan elenen ilk isim kim oldu? 

İlk eleme bölümünde haftanın birincisi Starlar takımından çıktı. Berna Arıcı, 10 bin TL’lik ödülün sahibi oldu. Kazandığı ödülü takım arkadaşları arasında bölüştüren Berna Arıcı, 6 bin 200 TL’yi kendisine ayırdı. Mervenur, Matty ve Ecem jüri üyeleri tarafından koruma altın alındı. Böylece Gizem ve Fetiye elemeye kaldı. Arkadaşlarının ortak oyuyla Fetiye Stil Avcıları’na veda etti. 

STİL AVCILARI FORMATI

Her gün bir ünlü yarışmacıya karşı, moda tutkunu bir rakibi, kendilerine verilen bütçe ile alışverişe çıkacaklar. Kendilerine verilen süre içinde günün konseptine uygun farklı farklı kombinler oluşturacaklar. Saçından makyajına kadar kendi oluşturdukları stilleri ile hem kendilerini hem de takımlarını temsil edecekler. Bu yarışmada günün yarışmacısı hem takımı hem de kendisi adına yarışacak. Hafta boyunca en çok puanı alan takım bir çanta dolusu paranın sahibi olacak. Ancak bunu takım arkadaşlarıyla paylaşmak zorunda. Haftanın kaybeden takımından bir kişi, arkadaşlarının oylarıyla elenecek. Bu zorlu mücadelenin sonunda ise kazanan büyük ödülün sahibi olacak.

BAKMADAN GEÇME!