Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte nefes kesen mücadeleden detaylar

Güncelleme Tarihi:

Survivorda dokunulmazlık oyununu kim kazandı İşte nefes kesen mücadeleden detaylar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2017 23:12

Survivor'da bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek bir akşam yaşandı. Ekranların herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen ve dünyanın en zor yarışması olarak gösterilen survivor'da bu akşam yarışmacılar bireysel olarak dokunulmazlığı alabilmek adına yarıştılar. Kıbrıs finaline artık çok az bir zaman kala son bir eleme daha yapılacak. Yarışmacılar son eleme de dokunulmaz olup Kıbrıs finalini garantilemek istiyor. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte nefes kesen mücadeleden detaylar.

Haberin Devamı

Dokunulmazlık oyunlarının heyecanı Kıbrıs finalinin yaklaşmasıyla birlikte artmaya devam ediyor. Toplamda 5 kişi kalan yarışmacılar artık son dokunulmazlık oyunlarını oynuyorlar. Bu akşam gerçekleşen dokunulmazlık oyununda ise Kıbrıs finalini garantileme adına müthiş bir mücadele yaşandı. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte nefes kesen mücadeleden detaylar.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor'da bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununda oldukça zorlu bir parkur yer aldı. Sema Apak Kıbrıs'ı garantilemesinin ardından oyunlarda oynamamaya devam etti. Serhat Akın, Adem Kılıççı, İlhan Mansız ve Ogeday Girişken arasında oldukça heyecanlı bir mücadele yaşandı. Kritik dokunulmazlık oyununu zorlu savaşın ardından Adem Kılıççı kazandı ve Kıbrıs finaline gitmeyi garantiledi.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ

Survivor 17 Haziran Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde önce dokunulmazlık oyunu, ardından konsey heyecanı yaşandı. Artık Kıbrıs finaline bir haftadan az bir süre kalması nedeniyle eleme bölümleri hızlandırılan Survivor’da Sema ve Ogeday dışındaki yarışmacılar dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Nefes kesen dokunulmazlık mücadelesinin finalinde Adem ve İlhan Mansız yarıştı. İkilinin karşılaşmasında galip gelen isim İlhan Mansız olunca otomatik olarak eleme adayları Sabriye, Adem ve Serhat Akın oldu. 

Haberin Devamı



Sabriye, Adem ve Serhat Akın 3’lüsü arasındaki sms sıralamasına göre en alt sırada Sabriye Şengül oldu. Kıbrıs finaline çok az bir süre kala yarışmaya veda eden Sabirye Şengül, gözyaşlarını tutamadı. Gideceğini hissettiğini ifade eden Sabriye Şengül, “Hissetmiştim ben kendimin gideceğini. Buraya geldiğim için çok mutluyum, benim için çok zor olacak. Zaten kendimi hazırlamıştım, Acun Bey siz çok iyi bir insanız, çok hakkaniyetli bir insansınız. Ekibiniz de öyle, ailem gibi oldular hepsini çok özleyeceğim. Kıbrıs’ı, zaten finali hak etmediğimi ben de biliyorum. Hak etmek istemediğim yere de zaten gitmek istemem. İnşallah benim gönlüm Adem’in şampiyon olmasından yana, ben gidiyorum ama kardeşimi bırakıyorum. Hayırlısı ne ise o olsun.” Dedi.

SURVİVOR'DA KIBRIS FİNALİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Survivor büyük finale sadece 5 gün kaldı. Yarışmacıların büyük bir heyecanla beklediği final akşamına az bir zaman kala oyunlardaki streste artıyor. Planlanan takvime göre, Survivor finaline sadece 5 gün kaldı. Survivor finali 22 Haziran 2017'de gerçekleşecek.Kıbrıs Finali'nde 4 yarışmacı final koltuğuna oturacak.

 

BAKMADAN GEÇME!