Söz’ün Ateş Acar’ı kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Söz’ün Ateş Acar’ı kimdir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2017 17:24

Annesi ve babasını hiç tanımamış, yetimhanede büyümüş ve hayatına bir asker olarak devam etmeye karar vermiş delifişek bir İstihbarat Uzmanı olarak tanıdık Ateş Acar’ı…

Haberin Devamı

Annesi ve babasını hiç tanımamış, yetimhanede büyümüş ve hayatına bir asker olarak devam etmeye karar vermiş delifişek bir İstihbarat Uzmanı olarak tanıdık Ateş Acar’ı… Geçmişinde yaşadığı tüm talihsizliklere rağmen hayatı sevmekten ve hayata tutunmaktan, yaşamaktan ve yaşatmaktan hiç vazgeçmeyen Ateş Acar’ın lakabı ise her kılığa girip her ortama uyum sağlayan özelliğine yakışır bir şekilde Karabatak!

Söz’ün Ateş Acar’ı kimdir

Karabatak, bir yere ait olmaktan çok korkuyor olacak ki bunu çapkınlığıyla perdeliyordu. Hayata her daim en pozitif yanından yaklaşan Ateş’in olaylara mizahi açıdan yaklaşması ve yüksek enerjisi de kırık kalbini gizlemek için bir başka perdeydi. Ateş’in ilk hüznünü, anneler gününde sarılacak bir omuz bulamadığında gördük. Biz de Nazlı gibi “Üzdün be Ateş Acar,” demekten kendimizi alamadık haliyle… Her daim gülen insanların hüznü, daha derin oluyor ve Ateş’in hüznü de tahmin edemeyeceğimiz kadar derindi.

Haberin Devamı

Söz’ün Ateş Acar’ı kimdir

Erdem Yarbay’ın özel bir görev için oluşturduğu Özel Tim’e seçildikten sonra Karabatak’ın “yalnızlık” kaderi de yavaş yavaş değişmeye başladı. Bu seçim; TİM’in en çapkın, yere bakan yürek yakan elamanı olarak tanıdığımız Karabatak’ı önce yeni ve hiç ardında bırakamayacağı dostluklara doğru bir yolculuğa çıkardı. En sonunda ise çapkın kalbi, yavaş yavaş aşkı tanımaya başladı. Ama gel gelelim ki Ateş’in âşık olmaya başladığı kişi Erdem Yarbay’ın kızı Nazlı idi ve bu da imkânsız bir aşkın kapılarını aralıyordu.

Söz’ün Ateş Acar’ı kimdir

Ateş Acar’ın kalbimize işlerken yüzümüzde tebessüm oluşturan hikayesi nasıl ilerleyecek bilinmez ama onu tanıdıkça daha çok seveceğimiz aşikâr!

Haberin Devamı

Söz’ün Ateş Acar’ı kimdir

 

noluyotv.com Tarafından hazırlanmıştır.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!