Söz 42.yeni bölüm fragmanı ekrana geldi mi? Konvoy kurtulacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Söz 42.yeni bölüm fragmanı ekrana geldi mi Konvoy kurtulacak mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2018 10:07

Söz 42. yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından izleyicilerde büyük bir meraka neden oldu. 41. son bölümde Hafız'ı unutamayan tim üyeleri, görevlerine kaldığı yerden devam etmiş ve şehit olan arkadaşlarının intikamlarını alabilmek için mücadelelerine başlamıştır. Peki, Söz 42. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İşte, konvoya düzenlenen bombalı saldırının gündeme geldiği Söz dizisinin son bölümün ardından detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Terör örgütlerinin ülkemizin üzerinde yarattığı sıkıntıları konu alan Söz dizisinin ekranlara gelen 41. bölümü izleyicilere duygusal dakikalar yaşattı. Geçtiğimiz bölümde bayrağımızı korumak uğruna şehit olan Hafız'a veda edilen Söz'ün son bölümünde, Hafız'ı sonsuz yolculuğuna uğurlayan Tim, onun intikamını almak için var gücüyle mücadeleye etmeye devam etti. Tüm bu gelişmelerin yaşandığı Söz 41. bölümün ardından vatandaşlar, gelecek hafta ekranlara gelecek olan 42. bölüm fragmanını sorgulamaya başladı. Peki, Söz'ün yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Söz dizisinin 15 Nisan Pazartesi akşamı ekranlara gelecek olan yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı takdirde haberimizden izleyebilir, gelecek hafta yayınlanacak yeni bölüme dair birçok ipucunu görebilirsiniz.

Haberin Devamı

SÖZ 41. BÖLÜM ÖZETİ

Yönetetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu Söz dizisinin 41. bölümü yine çok heyecanlıydı. Geçtiğimiz pazartesi günü yayınlanan Söz''ün son bölümünde; Taburda yapılan törenden sonra Ali Haydar’ın ölmeden önce yaptığı sürprizi fark eden Tim gözyaşlarına boğulur. Ama arkadaşlarının hatırası artık bir an olsun silinmeyecektir.

Ali Haydar’ı sonsuz yolculuğuna uğurlayan Tim’in artık tek bir gayesi vardır; Ali Haydar’ın kanını yerde bırakmayıp, katillerinden hesap sormak… Karabatak gizli bir görevle katillerin yerini tespit etmek için çok riskli bir göreve çıkarken Karabayır’da her şeye rağmen hayat devam etmektedir.

Sınır ötesinde güvenliği sağlanan bölgelerdeki sivil halka yardım göndermek isteyen Türk Kızılayı’yla birlikte Bahar, Güler, Su ve Nazlı’da yola çıkar. Bu durumdan haberdar olan ataşe, Derman’ı konvoyu durdurması için görevlendirir. Derman hain bir planla konvoya saldırır ve herkesin hayatı tehlike altındadır. Konvoy yola çıktığı sırada Hafız’ın katillerinin peşinde olan Yavuz ve Tim saldırı haberini aldığında her şey için çok geçtir.

Haberin Devamı

SÖZ DİZİSİNİN GENEL KONUSU

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Mehmet Özgür, Aybüke Pusat ve Nihat Altınkaya gibi isimlerin yer aldığı Söz'ün konusu; Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda üsteğmen olarak görev yapan bir askerin nişanlısı, teröristler tarafından haince öldürülür. Üsteğmen bu olaydan sonra bütün teröristlerden nişanlısının öcünü alma kararı verir. Bu intikam ateşi ile yeni bir özel kuvvetler birliği kurulur ve bu kurulan tim anti terör timidir. Timin içinde konusunda en iyi askerler var ve bu timin başında nişanlısı öldürülen üsteğmen Yavuz yer alır.

BAKMADAN GEÇME!