Söz dizisinin son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Söz dizisinin son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2018 11:48

Pazartesi akşamları ekranlara gelen Söz dizisi yayınlanan son bölümünde izleyicilere oldukça duygusal anlar yaşattı. Söz'ün 2 Nisan akşamı yayınlanan son bölümünde, Tim üyesi Hafız bayrağımızı indirmek isteyen teröristlerin ateşi altında kalması sonucu bayrağımız uğruna şehit oldu. Son bölümün bitmesinin hemen ardından dizinin yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Söz dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Hafız'ın bayrağımızı indirtmemek uğruna şehit oldu. Son bölümün bitmesinin hemen ardından dizinin yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Serhat Kılıç, Mehmet Özgür ve Nihat Altınkaya gibi önemli isimlerin rol aldığı Söz dizisinin 2 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanan 40. bölümünde;  Biyolojik silahın patlamasıyla tam bir dehşetin ortasında kalan Tim, çaresiz ve öfkelidir. Fakat daha büyük bir tehlike Selim’in ele geçirdiği silahtır. Tim bu silahı Selim’den almak ve ölen masumların intikamı için nefeslerin tutulduğu zorlu bir operasyona çıkacaktır. Derman bir yandan Medusa planı için çalışırken diğer yandan ateş eden Dalgakıran harekâtını durdurmak için bir eylem emri alır.

Haberin Devamı

Öte yandan Derman, kutsal şehitliğimize saldıracaktır! Ama Tim buna izin vermemek için canını bile vermeye hazırdır. Öyle de olacaktır. Tim üyesi Hafız, şehitlik saldırısında bayrağımızı göklerden indirmek isteyen teröristlerin ateşi altında kalacak ve bayramız uğruna şehit oldu.

BAKMADAN GEÇME!