Söz son bölümünde gündem Çolak oldu! 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Söz son bölümünde gündem Çolak oldu 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2018 19:19

Söz son bölümü ile gündemde yer almaya devam ediyor. Çolak'ı ele geçiren Yavuz ve timi, başarılarının devamı için mücadelelerini aksatmadan sürdürüyor. Söz son bölümünde büyük badireler atlatan timin başından sıkıntı eksik olmuyor. Peki, Bahar ve Yavuz arasındaki ilişkinin de bambaşka boyut kazandığı Söz son bölüm sonrası yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Söz son bölümünde tim Çolak'ı yakalamanın sevincini yaşamaktadır. Söz'ün son bölümünde babasının ölümü hakkında detayları araştıran Bahar ise işin sonunda Yavuz detayına ulaşmıştır. Yavuz'la ilişkisi farklı bir boyut alan Bahar, yeni bir hedefe odaklanmıştır. Peki, son bölüm sonrasında tüm bu gelişmelerin detaylandırılacağı Söz 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, dizi hakkında bazı bilgiler

Söz 37. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfa üzerinden izleyebilirsiniz.

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı ‘SÖZ’ Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan 36. bölümüyle yine herkes tarafından çok konuşulacak. Pazartesi akşam ekrana gelecek olan 36. yeni bölümde, Tim yine maceradan maceraya koşacaktır. Derman’ın kurduğu tuzaktan kurtulan Tim’i yeni bir görev bekliyordur. Yolun sonuna geldiğini anlayan Çolak gösterişli bir veda için çalışmaya başlar. Büyükelçi, Agah ve Yavuz’u öldürmek için kanlı bir plan yapar. Ancak Tim bu planı bozmaya yemin eder. Çolak için artık yolun sonu yaklaşmaktadır.

Haberin Devamı

Tim, Çolak’ı ele geçirmenin gururunu yaşarken, Derman yeni ve daha büyük bir tehlike olarak sahne alır. Babasının gerçek kimliğini ve ölümüyle ilgili büyük sırrı öğrenen Bahar için Yavuz’la olan ilişkisi bambaşka bir hal alacaktır. Verilen uyuşturucunun etkisiyle psikolojisi bozulan Nazlı ise hem kendisinin hem de başkalarının hayatını tehlikeye atmak üzeredir.

SÖZ BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Bir tarafta Çaylak, diğer tarafta Nazlı ölümün eşiğindedir. Tim bu iki zorlu görevden başarıyla çıkmak için canla başla mücadele eder. Nazlı’yı kurtarmak için Eylem’in açığa çıkma riskini alan Tim, Erdem komutanlığında Derman’ın gizli mekanlarından birisine baskın düzenler. Karabatak’ın kahramanlığıyla Nazlı Derman’ın adamlarının elinden kurtulur ama durumu ağırdır.

Haberin Devamı

Hafız komutasındaki tim ise Çaylak ve Keşanlı’ya ulaşmayı başarır ama çok fazla kan kaybeden Çaylak’ın nabzı giderek düşmektedir. Hemen Türkiye’ye dönmeleri gerekmektedir. Fakat bu o kadar kolay olmaz. Yolda karşılaştıkları hain pusu Çaylak’ın yaşam mücadelesini giderek zorlaştırır. Çaylak’ı hayatta tutacağına söz veren Keşanlı, bu kıskaçtan kurtulmak için canını bile feda etmeye hazırdır.

Derman’ın peşine düşen Agah, Çolak’la yaptığı anlaşmayı yerine getirmek için kolları sıvar. Fakat Çolak her zamanki gibi yine büyük bir oyun oynayarak Agah’ı karşısına alır. Ama Agah’ın her zaman bir B planı vardır. Çolak giderek güç kaybederken Derman yavaş yavaş yerini sağlamlaştırır. Onun acımasızlığı sınır ötesindeki topraklarda kendini göstermeye başlamıştır.

BAKMADAN GEÇME!