Söz dizisinin yayınlanan son bölümünde aksiyon dolu anlar yaşandı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Söz dizisinin yayınlanan son bölümünde aksiyon dolu anlar yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2018 23:08

Söz dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine aksiyon dolu dakikalar yaşatmaya devam etti. Gerilim ve aksiyonun artmaya devam ettiği Söz dizisinin son bölümünde Nazlı'nın hayatı Tim'in yetiştirmesine bağlıydı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından dizinin takipçileri yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı Söz dizisi pazartesi akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde dört bir yanı teröristler tarafından sarılan Tim köşeye sıkıştı. Nazlı'nın hayatını kurtarabilmek adına ölümle burun buruna geldiler. Son bölümün bitmesinin hemen ardından dizinin takipçileri yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Kıyasıya bir mücadelenin tam ortasındayken Agah'ın başarılı planı bütün dengeleri alt üst eder. Derman'ın emriyle adamları hemen harekete geçer ve Derman'ın adamını teşhis eden Nazlı kaçırılır. Tim hemen harekete geçer. Karabatak yaralı olmasına aldırmadan Nazlı'yı bulmak için çabalar. Zamana karşı amansız bir yarış başlar. Eğer Tim zamanında yetişemezse Nazlı'nın hayatı son bulacaktır.

Haberin Devamı

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Uyuşturucu operasyonunda büyük bir tehlikeyle karşı karşıya olan timi operasyon sonunda kritik bir görev daha beklemektedir. Derman’ın planı sonucunda araçlarında bir bombayla kalan Kenan Müdür ve Erdem Yarbay bu kıskaçtan kurtulmak için riskli bir plan yapar. Bu planda timin de kritik bir görevi vardır. İkiye ayrılan tim, bir yandan uyuşturucu dolu kamyonu sağ salim emniyet güçlerine teslim etmek için uğraşırken, diğer yandan Kenan Müdür’ün arabasına koyulan bombayı imha etmek için mücadele eder. Hastanede ölümle pençeleşen Safiye için artık Bahar’ın yapacağı bir şey yoktur. Üstelik Safiye’nin hayatına mal olan tehlike artık çok daha yakınlarındadır.  Harekatın başka bir safhaya geçmesiyle yeni bir kara birliği sınır dışına sevk edilir. Tim bu sevk sırasında önemli bir görev alır. Çolak’ın time karşı kurduğu tuzağı bertaraf etmek çok kolay olmayacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!