Söz dizisinin oyunu çıktı! Söz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Söz dizisinin oyunu çıktı Söz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2017 11:02

Söz son bölümünde elçilik binasını korumak isteyen Yavuz ve timi, şiddetli bir çatışmanın ortasındadır. Bombalı aracın binanın yakınlarına kadar gelmesinin ardından bir çözüm bulmak isteyen timde, Keşanlı kendisini feda etme konusunda kararlıdır. Peki, olukça heyecanlı geçen son bölümün ardından Söz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, merakla beklenen dizinin yeni bölüm fragmanı hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Söz yeni bölüm fragmanı merakla sorgulanmaya başlandı. Son bölümde Yavuz ve timinin Türk bayrağının dalgalandığı büyükelçiliği korumak için canı pahasına verdiği mücadelenin sonrasında yeni bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu. Peki, Söz yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından yayınlandı mı? İşte, detaylı bilgiler

Söz yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlandığında bu sayfadan izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Söz dizinin her iki fragmanı da önemli gelişmelerin sinyalini verirken 2. fragmana Yavuz- tetikçi karşılaşması damga vurdu. Öte yandan kaçırılan Eylem'in başına gelecekler merak konusu oldu. Agah denen teröristin peşine düşen Yavuz’un başarılı olup olamayacağı bu akşamki bölümde netleşecek.

Söz 25. bölümünde Bataklıktaki köylüleri çıkarmak için canları pahasına mücadele eden Tim için tehlike henüz geçmiş değildir. Hiç beklemedikleri bir anda ölümün eşiğine geleceklerdir. Tetikçi ile baş başa kalan Bahar ise ondan kurtulmanın bir yolunu aramaktadır. Yavuz’u da bu durumdan haberdar etmesi ile Tim ve Tetikçi karşı karşıya gelir. Yavuz ise Tetikçinin kendisi ile ilgili büyük bir sırrı sakladığından habersizdir.
Bir türlü haber alınamayan Hafız, herkesten habersiz, uzun bir yolculuğa çıkarken, Erdem’e gelen bir istihbarat ile Tim, sınır ötesindeki büyük bir operasyon için hazırlıklara başlar.

Haberin Devamı

Büyük planın en önemli iki ismi Agâh ve Çolak sözde yeni devletin yol haritasını çıkarmak üzere yabancı güçlerle bir araya gelir. Yavuz önderliğindeki Tim toplantı yerini bulabilecek midir?

SÖZ DİZİSİ OYUN OLDU

Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı, ekranların reyting rekortmeni dizisi "SÖZ"ün mobil oyunu App Store ve Google Play'de yerini aldı.

Strateji ve aksiyon oyunu yayınlandığı ilk 24 saatte oyunlar kategorisinde birinci sıraya yerleşerek rekor kırdı.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı ‘SÖZ' ile Türkiye'de ilk kez bir dizinin kapsamlı mobil oyunu yapıldı. 

Haberin Devamı

Oyun, Özel kuvvet Tim Komutanı Yavuz (Tolga Sarıtaş), Avcı (Burak Sevinç), Keşanlı (Görkem Sevindik), Hafız (Mustafa Yıldıran), Karabatak (Eren Vurdem), Çaylak (Aytaç Şaşmaz) ve Aşık'ın (Doğukan Polat) karakter ve kabiliyetlerine göre yapıldı.

Dizinin temasına uygun olarak hazırlanan Söz oyunu 12 kişilik bir ekip tarafından altı ayda ortaya çıktı. Söz oyunu mobil uygulama mağazalarından ücretsiz olarak indirilebiliniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!