Söz 12. son bölüm sezon finali ile derinden yaraladı!

Güncelleme Tarihi:

Söz 12. son bölüm sezon finali ile derinden yaraladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2017 11:39

Söz sezon finali ile pazartesi akşamı izleyicilerine kısa süreli veda etti. Yavuz ve timinin onca mücadelesinden sonra hain ilan edilip ihraç edilmesiyle birlikte sıkıntılı süreç başlamıştır. Söz 12. son bölümü, sezon finali ile ekranlara bir süreliğine veda ederken, akıllarda kalan tek soru ise Yavuz ve timinin bundan sonraki yaşamlarında neler yapacağı oldu. İşte, Söz 12. sezon finali bölümü ve bazı detaylar

Haberin Devamı

Söz 12. yeni bölüm fragmanında görevlerini layıkıyla sürdürürken bir anda ihraç edilen Yavuz ve timi, neye uğradığını şaşırmıştır. Sezon finali gerçekleşen dizide ihracı kabullenemeyen tim, mecburi bir şekilde sivil hayatlarına döneceklerdir. İşte, Söz dizisi 12. sezon finali bölümü ve yaşanan olaylar hakkında detaylı bilgiler

SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Çolak tam yakayı Yavuz’a kaptırmışken, Sebo’nun yardımıyla kaçmayı başarır ama Yavuz yine peşindedir. Bu sefer iyice köşeye sıkışan Çolak yabancı bir ülkenin üssüne sığınır. Burda da rahat durmaz ve Kıyamet Planı’nı devreye sokar. Türkiye eşi görülmemiş bir tehdit altındadır. Çolak’ı durdurmak için savaş çıkarmak pahasına yabancı ülke üssüne zorla girmek zorundadır. Yavuz hayatının en kritik kararını vermek üzeredir. Ya Çolak’ı büyük bedeller ödeyerek durduracak ya da ülkece büyük bir kaos yaşanacaktır. 

Haberin Devamı

SEZON FİNALİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

DİZİNİN KONUSU NEDİR?

Terör faciası Üsteğmen Yavuz’un hayatını değiştiriyor 
İstanbul’da yaşanan büyük bir terör saldırısı sonucu onlarca insanın hayatını kaybetmesi ve bu facianın ülkede büyük bir infiale yol açması ile Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu’nun hayatı da bir yeni bir akışa sürüklenir. 

Özel Kuvvet Timi oluşturuluyor
Saldırıyı üstlenen terör örgütü ikinci bir eylem olarak sivil bir vatandaşı kaçırınca, örgütün ele başını yakalamak ve kurtarma çalışmasını tamamlamak için Özel Kuvvetler Komutanlığı bünyesinde yeni bir tim oluşturulmasına karar verilir.

Rehini kurtarmak için zaman git gide daralırken Tim Komutanı olan Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu, kendi hayatını tehlikeye atmak pahasına harekete geçer. Yolları vatan sevgisinde birleşen Tim birbirlerine hem kardeş hem vatan hem de siper olacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!