Son Ültimatom filminin oyuncu kadrosunda kimler var?

Güncelleme Tarihi:

Son Ültimatom filminin oyuncu kadrosunda kimler var
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2019 12:30

Aksiyon, Suç, Gerilim filmi sevenleri ekran başına toplayacak olan Son Ültimatom filmi, vizyona girdiği 2007 yılından sonra televizyonda izleyici karşısına çıkacak. Konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken filmin yönetmen koltuğunda Paul Greengrass oturuyor. Peki, Son Ültimatom filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Son Ültimatom'ın konusu ne?

Haberin Devamı

Son Ültimatom filmi beyaz perde ardından Kanal D sinema kuşağında televizyon izleyicileriyle buluşuyor. Aksiyon, Suç, Gerilim türündeki ABD-Almanya yapımı Son Ültimatom filmi, 2007’de vizyona girmişti. Peki, Son Ültimatom filminin oyuncuları kimler, konusu ne?

Paul Greengrass’in yönetmenliğini üstlendiği Son Ültimatom filminin başrollerini Matt Damon, Julia Stiles, Daniel Brühl, Joan Allen ve David Strathairn paylaşıyor.

KONUSU

Genç ve son derece uzman yeni yetişmiş katiller, hafızasını ve hayatta en çok sevdiği tek insanı kaybeden Bourne´u kurşunlarıyla yıldırmaya çalışıyor, her hareketini izliyor ve her ne pahasına olursa olsun, gerçek kimliğini öğrenmesini engellemeye çalışıyorlar.

BAKMADAN GEÇME!