Siyah İnci dizisinin yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Siyah İnci dizisinin yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2018 23:26

Siyah İnci dizisinde heyecan dolu anlar yaşanmaya devam ediyor. Siyah İnci dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle ekran başına kilitlemeye devam etti. Herkes tarafından büyük bir keyifle takip edilen dizisi Siyah İnci'nin yayınlanan son bölümünde ilginç anlar yer aldı. Son bölümde Hazal bunca zaman Vural’ın kendisini kandırdığını öğrendi ve bu durumu çözüp hayatını değiştirmek için hemen planlar kurmaya başladı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Siyah İnci dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Siyah İnci dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine şoke eden anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Canan Demiroğlu’nu Aziz’in öldürdüğüne inanmayan Kenan gerçek katilin kim olduğunu bulmak için Ahmet’i sıkıştırmaya devam etti. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Siyah İnci dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Siyah İnci dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Hazal bunca zaman Vural’ın kendisini kandırdığını öğrenmiş ve bu durumu çözüp hayatını değiştirmek için hemen planlar kurmaya başlamıştır.

Canan Demiroğlu’nu Aziz’in öldürdüğüne inanmayan Kenan gerçek katilin kim olduğunu bulmak için Ahmet’i sıkıştırmaya devam ediyordur. Kenan’ın Ahmet’ten duyacağı haber üzerine herkesin bütün hayatı değişecektir.

Kenan’a olan aşkı yüzünden iyice sınırları aşan Ebru, hem Demiroğlu ailesine yakın olmak için hem de Defne’ye olan hıncından dolayı artık Sinan’a oynamaya başlar. İyice Ebru’nun ağına düşen Sinan’daki değişiklikler Defne’nin gözünden kaçmayacaktır.

Hazal elindeki büyük kozla Vural’ı mahkeme salonuna götürmeye ikna etmiştir. Ancak Vural için Hazal dosyası henüz kapanmamıştır.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!