Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanında Ferhat ve Aslı yeniden ayrı

Güncelleme Tarihi:

Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanında Ferhat ve Aslı yeniden ayrı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2018 10:14

Kanal D ekranlarının pazartesi akşamlarına damga vuran iddialı yapımı Siyah Beyaz Aşk yeni bölümünden ilk görüntüler geldi. 22 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanacak olan Siyah Beyaz Aşk 14. bölüm fragmanına Ferhat’ın sözleri damga vurdu. Peki yeni bölümde neler olacak? Ferhat ve Aslı ayrı mı kalacak? İşte Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragman ve ipuçları!

Haberin Devamı

Siyah Beyaz Aşk 14. bölüm fragmanı önemli ipuçları verdi. Ferhat, karanlık dünyasından Aslı'yı uzak tutmak ister. Aslı ise zorluklarından kaçan birisi olmadığı için Ferhat'ın yanında yer almaya devam edecektir. Aslı ile Ferhat'ın karşısına çıkan zorluklar, birbirlerine olan inançlarını yıkacak mı? Siyah Beyaz Aşk, merakla beklenen yeni bölümüyle pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Ferhat’ı kurtarmak için çırpınan Aslı, esas düşmanın yanı başındaki Ebru olduğunu öğrenir. Ebru’nun Şahin’in kızı olduğunu anlayan Aslı için yolun sonu mu?
Ferhat, Ebru’nun kim olduğunu çözdü ama hapiste… Aslı’yı, Ebru’nun elinden kim kurtaracak? Ferhat, Yiğit’i kurtarmak için uğraşırken, içerde yeni edindiği dostu Azad ise ona sürpriz bir son hazırlıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!